نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3896 عنوان کسی هست شوهرش کارمند بانک باشه علامت سوال 172 بازدید | 16 پست برادر جاریم کارمند بانک هست از بس پز میده خودشو جرر داده میخوام بدونم واقعا حقوق و مزایای کاریشون بالاست؟چقدره؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤ 1403/12/29 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 5962 کار با پرستیژیهحقوقشم بستگی به سابقه کار و سمتش توی بانک داره
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3896 بستگسی به جایی که در بانک داره کارمند معمولی هس متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3896 حقوق معمولیه مزایاشون وام زیاد با سود کمتر و ایناست حدود حقوقش رو میدونین؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3896 کار با پرستیژیهحقوقشم بستگی به سابقه کار و سمتش توی بانک داره اره پرستیژ بالایی داره ولیی این دیگ خیلی پز میده متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
سارا7266 عضویت: 1392/06/29 تعداد پست: 466 عزیزم همسر من کارمند بانک ملیه مسئول تسهیلاته با بیست سال سابقه ۲۰تومن حقوقشه
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3896 عزیزم همسر من کارمند بانک ملیه مسئول تسهیلاته با بیست سال سابقه ۲۰تومن حقوقشه جداا؟چقدررر کممم پس این پز دادنش برا چیههه🤦♀️ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3896 ۱۸ تا ۲۵ چقدر کممم🤦♀️ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3896 حقوق زیاد نمیدن ولی مزایا زیاد دارن جز وام با سود کم دیگ چی... متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤