2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تاپیک تاریخش مال شب قدره

سلام عزیزم خوبی ببخشید من الان اتفاقی تاپیک شمارو دیدم 

دوستامون اینجا یه سوال پرسیدن خواهش میکنم اگه جواب سوال منو هم میدونید کمکم کنید 

برای حاجت روایی در زمینه ازدواج چه دعایی رو بخونم 

من موقعیت ازدواج دارم خداروشکر 

ولی دیگران این فرصت رو از سر حسادت و.. ازم سلب میکنن از طرف من تصمیم میگیرن و پشیمون میکنن طرف مقابل رو 

مورد دیگه اینکه از کجا بدونم خدا توبه منو پذیرفته اینکه همیشه یادم میفته اشتباهمو و گریه م میگیره استغفار میکنم یعنی هنوزم آثار گناهه و پذیرفته نشده ؟؟ 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

چرا اخه🤣🤣

یادم داعش پیام داده بود که طبق سنت و دستور خود پیامبر و خدا هرکس به دین بدعت بیاره باید کشته بشه و تونش حلاله و هرکس ۷ نفر اینجور کافرهارو بکشه جاش بهشته. و برا اون خاطر به ایرانی ها خطو نشون میکشیدن بیشرف ها . اخه چرا ما باید اینقدرخرافاتی باشیم که ی گروه نجس به خودش اجازه اینجور فتواهارو بده عقلم خوب چیزیه بخدا . اسول و فروع دینمونو رها کردیم چسبیدیم به فرعیات و نظرات و فتواهایی انگلیسی....

سلام عزیزدلم خیلی ببخشید میشه برا منم جواب بدی 

عزیزم من همش چن شب پشت سر هم خواب عروسی داداشمو میبینم  یکی از آشنا هامون هم خواب عروسي داداشمو دیده زنداداشم داره بادکنک فوت میکنه برای تم عروسی داداشم نامزده قراره عید عروسی بگیرن میشه جواب بدی گلم حس بدی دارم 

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
یادم داعش پیام داده بود که طبق سنت و دستور خود پیامبر و خدا هرکس به دین بدعت بیاره باید کشته بشه و ت ...

اره عزیزم اسلام واقعی خیلی زیباست.

ولی متاسفانه بعضی چیزای الکیه ک جوانانمونم از راه ب در کرده😥

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

اره عزیزم اسلام واقعی خیلی زیباست.ولی متاسفانه بعضی چیزای الکیه ک جوانانمونم از راه ب در کرده😥

جوانانمونو ازراه بدرنکردن با ساختن عقید و اعتقاد تقدس و فتوا تعصب کذب ملت و رو ازخدا دورکردن اینم شده حالو روزمون 

سلام عزیزم خوبی ببخشید من الان اتفاقی تاپیک شمارو دیدم دوستامون اینجا یه سوال پرسیدن خواهش میکنم اگه ...

سلام عزیز دلم ببین من همیشه وقتی تو انجام کارهام و خواسته هام سنگ اندازی میشه میفهمم خودم یه موردی دارم که باید پاکسازی بشه من توصیه میکنم پاکسازی کنی خودمم همین کار رو میکنم و این که دائم حواست به گفتار و کردارت باشه استغفار هر روز ۱۰۰۰ بار کمک به حیوانات طبیعت به دیگران کمک کردن برای دیگران و آمرزش گناهان دیگران دعا کردن کارماسوزی زیادی داره و به نیت رفع کارمای اجدادی که باعث گره تو زندگی هممون میشه تا میتونی ذکر استغفار بگو و صدقه بده انجام این کارها ارتعاشتو بالا میبره و به شدت چاره سازه

جوانانمونو ازراه بدرنکردن با ساختن عقید و اعتقاد تقدس و فتوا تعصب کذب ملت و رو ازخدا دورکردن اینم شد ...

اره درست میگید 

دین حق از جامعه رفته متاسفانه انگار😥😢

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا)