2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تعبیر خواب اولت خیره خبر خوش و شادی هستش تعبیر خواب دومت اینه که شما زیاد استرس و غصه داری و پ ...

سلام عزیزم . میشه ازتون خواهش کنم خواب منم تعبیر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ایستاده با غرور دربرابر طوفان تقدیر از آغاز تا اینک همچون میخک؛ نگاه میکند خیره در چشمان روزگار، جوانه میزند سبز در برهوت عطش، قد می‌کشد بی محابا در برابر امواج و قدم برمیدارد با انگیزه و امید، بی هراس از لحظه های سیاه و سفید در هیاهوی کوچه ای که نامش زندگی است💚

بله عزیزم

مرسی عزیزم واقعا خیلی مهربونی یه دنیا ممنون🤍

البته نمیدونم خوابم واقعا تعبیر داره یا نه آخه اولاش یه مقدار عجیبه. میترسم تعریف کنم فکر کنین مسخره میکنم ولی واقعا این خوابو دیدم و بیشتر قسمت آخر خوابم که مربوط به ماهی هاست واسم مهمه. خواب دیدم نگار جواهریان و پریناز ایزدیار تو خوابم بودن و انگار شوهرشون اینا رو اذیت میکرد و بعد شوهره یکی ازینا رو کشت ولی یادم نیست کدومشون بعد خواب در ادامه یه گالن چندلیتری آب دیدم ازینا که درشون بسته میشه و بعد داخل این گالن آب بود و یه ماهی مشکی داخل پلاستیک بود و داخل این گالن بود و من حس کردم این ماهی مشکیه همون خانومه است که شوهرش کشتش و من گفتم خب داخل گالن این همه آبه چرا این طفلی رو گذاشتین تو پلاستیک آب بزارین آزاد باشه . حس دلسوزی داشتم و آزادش کردم و بعد رفتم وقتی دوباره برگشتم دیدم داخل اون گالن ماهیا بیشتر شدن و تعداد زیادی ماهی سیاه میان و میرن. ماهی ها مثل ماهیایی که واسه غذا میخریم نبودن ولی خب از ماهیای سفره هفت سین طولشون بیشتر بود یه مقدار و مشکی بودن بعد من به خواهرم گفتم شابد بشه آکواریوم داشته باشیم. اینم بگم که یادم نیست ولی فکر کنم ماهی ها بچه همون ماهیه بودن که از پلاستیک آزادش کردم.

ایستاده با غرور دربرابر طوفان تقدیر از آغاز تا اینک همچون میخک؛ نگاه میکند خیره در چشمان روزگار، جوانه میزند سبز در برهوت عطش، قد می‌کشد بی محابا در برابر امواج و قدم برمیدارد با انگیزه و امید، بی هراس از لحظه های سیاه و سفید در هیاهوی کوچه ای که نامش زندگی است💚

بله عزیزم

می بخشید طولانی شد. و اینکه بگم این ماهی مشکیه داخل پلاستیک آب بود بعد دوباره این پلاستیکه خودش داخل گالن آب بود که من آزادش کردم

تعبیرش اینه که شما تو زندگی دلت دلخوشی و شادی میخوادهرچند کوچیک ولی دلت میخواد شاد بشی چند تا خواسته و حاجت داری که درموردشون نا امید شدی مثل ازدواج باید حس نا امیدی رو در خودت از بین ببری تا به خواسته هات برسی

تعبیرش اینه که شما تو زندگی دلت دلخوشی و شادی میخوادهرچند کوچیک ولی دلت میخواد شاد بشی چند تا خواسته ...

ممنون خیلی محبت کردین عزیزم خیر بیینی ان شاءالله 💖

اسی جان توروخدا اگ پیاممو میبینی جواب بده برا حوایج مادی مثل مال و ثروت چ سوره یا ایه ای بلدی که حواب داده باشه ؟

بعد درمورد چله بسم الله الرحن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم سوال داشتم میخواستم بدونم مواقع پریودی هم باید چله رو ادامه داد و خوند ؟ جون میگن ۷ ایه بیشتر نشه میپرسم 

اسی جان توروخدا اگ پیاممو میبینی جواب بده برا حوایج مادی مثل مال و ثروت چ سوره یا ایه ای بلدی که حوا ...

سلام عزیزم اشکال نداره تو دوران پریود هم بخون ودر مورد حوائج مالی فقط و فقط استغفار و کارماسوزی هر روز هزار مرتبه استغفار صدقه روزانه پول یک قرص نان مثلا یا غذا دادن به پرنده یا حیوانات در همین حد فوق العاده روزی رو زیاد میکنه

شب قدر امشب؟

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا)