رسم داریم قبل از عروسی باید لوازم ارایشی برا عروس و لوازم بهداشتی برا دوماد بخرن خانواده ها
لوازم ارایشی کااامل و تمام و کمال شامل چ چیزاییه؟ چیا بخرم
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
لباس رفتیم چندتا چیز گرفتیم فعلا... ولی هنوز کامل نشده میشه بگید چ لباسایی برا رو جهیزیم باید بردارم؟ نصفشو خریدم
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا مامانم هی میگه گوشیو بنداز کنار درس بخون یذره
ولی همش میترسم یچی کم و کسر بشه رو وسایلم😓 دیشبم برا لوازم خانگی سوال کردم خب حالا چی میشه راهنمایی کنید! وا...
من اتو مو خريدم بابليس خريدم بند ازنداز خريدم ست برس ارايشي خريدم پنكيك و ريميل و خط چشم و خط لب و رژ گونه كرم گريم و كيف ارايشي و ست كامل سايه خشم موچين و فرموژه رژ لب لاك لب و لاك ناخن. و برق لب و ...
دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
اوووو مامان دوممی انگار..مامان واقعی کم غر میزد حالا یه مامان مجازی هم پیدا کردم.چشم میخونم الان