2777
2789

رسم داریم قبل از عروسی باید لوازم ارایشی برا عروس و لوازم بهداشتی برا دوماد بخرن خانواده ها

لوازم ارایشی کااامل و تمام و کمال شامل چ چیزاییه؟ چیا بخرم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

ان شا الله چندوقت دیگه عروسیمه...

لباس رفتیم چندتا چیز گرفتیم فعلا... ولی هنوز کامل نشده میشه بگید چ لباسایی برا رو جهیزیم باید بردارم؟ نصفشو خریدم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کنکور نداری :|

چ بطی داره😦

مگه کنکور نداری :|

اتفاقا مامانم هی میگه گوشیو بنداز کنار درس بخون یذره

ولی همش میترسم یچی کم  و کسر بشه رو وسایلم😓 دیشبم برا لوازم خانگی سوال کردم خب حالا چی میشه راهنمایی کنید! وا...

اتفاقا مامانم هی میگه گوشیو بنداز کنار درس بخون یذره ولی همش میترسم یچی کم  و کسر بشه رو وس ...

خب حالا تو درس بخون بعدا به اینکاراتم میرسی

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

من اتو مو خريدم بابليس خريدم بند ازنداز خريدم ست برس ارايشي خريدم پنكيك و ريميل و خط چشم و خط لب و رژ گونه كرم گريم و كيف ارايشي و ست كامل سايه خشم موچين و فرموژه رژ لب لاك لب و لاك ناخن. و برق لب و ...

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
خب حالا تو درس بخون بعدا به اینکاراتم میرسی

اوووو مامان دوممی انگار..مامان واقعی کم غر میزد حالا یه مامان مجازی هم پیدا کردم.چشم میخونم الان

تو مغازه که بری خودشون راهنماییت میکنن گلم هرچی احتیاج داشتی بخر 

لباسم که واسه بیرون و مهمونیو تو خونه و لباس خوابو اینام بخر 

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
ان شا الله چندوقت دیگه عروسیمه... لباس رفتیم چندتا چیز گرفتیم فعلا... ولی هنوز کامل نشده میشه بگ ...

ما که صحبت کردیم نه چمدون خواستیم و نه لوازم ارایشی.  اخه خودم لوازم ارایشم کامل بود. 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋