2777
2789

فکر میکنم خیلی گنهکارم ،با خدا بلد نیستم حرف بزنم ، هر چی می‌خوام یه جوری دیگه میشه، نمی‌دونم به خاطر گناهامه یا اینکه بلد نیستم با خدا حرف بزنم

چی بگم بهش  که کمکم کنه

خیلی دلم گرفته

دعا های امشب رو برو جست و جو کن و حتما حتما با معنی بخون. یه دعا هم داره برای بعد از نماز جعفر طیار، خیلی معنی قشنگی داره قشنگ شرح حال یه بنده پشیمونه که برگشته به خدا. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

۲۰ صلوات هدیه من بهت🤲🏻💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرجور راحتی حرف بزن ،اون میشنوه ،خیلی مهربونه

نه فکر میکنم ی جوری میخاد به من ی چیزایی بفهمونه ولی من نمی‌فهمم

هفته پیش تازه بعد دو سال و نیم فهمیدم حامله ام ، جمعه ای به شوهرم گفتم نمیخام کسی بفهمه فعلا، ولی تو پذیرایی ها و مو رنگ نکردن میفهمن

شنبه صبح با یه دردی بیدار شدم اورژانسی بیمارستان عمل کردم بارداری هتروتوپیک ، یدونه خارج رحمی سزارین شدم ، یدونه هم ۶ هفته که نمی‌دونم چی میشه 

فکر میکنم خیلی بنده بدی هستم که این برنامه ها سرم میاد