2777
2789
عنوان

از فامیل ها متنفرم

189 بازدید | 13 پست

نه اعتماد به نفس دارم نه سر زبون لاغر مردنیم ۴۵ کیلو کمترم😔

نمیخوام برم پیششون اما مجبورم سر زبونم ندارم همه میگن خنگه🗿

چجوری حال احوال کنم چجوری پذیرایی کنمممم 

من آدم درونگرایی ام و اینو درک نمیکنن

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا زمانی که خودت حس خوبی به خودت نداشته باشی، دیگرانم این انرژی رو حس میکنن :)واقعا سعی کن به نظر و ...

خودم خیلی احساس میکنم به روانشناس احتیاج دارم برم

دارم اذیت میشم😅

منم چون محجبه ام وقتی میرم بیرون همه یه جوری نگام میکنن😔

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

خودم خیلی احساس میکنم به روانشناس احتیاج دارم برم دارم اذیت میشم😅منم چون محجبه ام وقتی میرم بیرون ه ...

تراپی که آره برو حتما، یه جای خوب

نگاه کنن به جهنم

مهم نباشه برات

فقط خودتو دریاب همین

از من به تو نصیحت، خودت اولویت خودت باش تمام

وا ! خب کاری نداره که تو هم مث بقیه سر زبون بخر!☺️

از شوخی گذشته وقتی خودت اینجوری بگی و خودتو قبول نداشته باشی ، تو هیچ کاری نمی‌تونی موفق شی!

مثلا همین حال و احوال کردن مگه چقد سخته؟!🤷

والا هیچ کاری نداره!!☺️ همین الان بعد از خوندن حرفای من گوشی‌تو بذار کنار و یه لحظه فک کن عمه صغری و خاله کبری و عذرا خانوم و سکینه باجی و عمه قدم‌خیر اومدن خونتون ! (فقط اسمارو 😂😁)

خب دونه دونه شروع کن ! البته با لبخند : عه سلام عمه صغری!😁 حال شما ؟ وای قربونت برم چقد دلم براتون تنگ شده بود! اصغر آقا خوبه؟😁 (خب صغری و اصغر به هم میان دیگه!) عخی!☺️ اصغر آقا خیلی مهربونه بهشون سلام برسونید!

واااای خاله کبری! الهی قربونت برم! اکبر آقا چطورن؟ چه عجب! بابا نمیگی دلمون براتون تنگ میشه ؟!😂😂

همیناس دیگه!😁 باورکن دوبار تمرین کنی تمومه!

حالا از شوخی گذشته می‌دونستی حتی رؤسای جمهور کشورها برای سخنرانی (منظورم اون نطق‌های نوشته‌شده‌س!) تمرین می‌کنن؟!

شما یه مدت تمرین کن بعد نتیجه‌شو ببین!

آخه اینم چیزیه که غصه بخوری؟☺️

وای اون یکی حرفت دیگه معرکه‌س! ۴۵ کیلوام یعنی چی؟😂😂 خب منم قبل از عمل بالای ۸۵ کیلو بودم یکماه بعد از عمل ۶۰ کیلو شدم با قد ۱۹۰ ، الان بازم ۷۵ کیلوام حدودا ! مگه قد و وزن ملاک چیزیه؟😁😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.