2777
2789

من خودم ساعته۱۱باشبکه ۳احیا میگیرم خیلی دلم پره 

برای شماهم دعامیکنم

شماهم منوازدعاتون محروم نکنین

ازخدابخواین به دلم آرامش بده

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هرسال این موقع حرم امام رضا(ع) بودیم.

امسال سعادت نداشتیم و خونه ایم.

ولی دلم اونجاست.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

ما امسال عیدو بعد بیست وسوم برگزار می کنیم انشاءالله.  ولی فردا سفره می ندازم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ما هرسال این موقع حرم امام رضا(ع) بودیم.امسال سعادت نداشتیم و خونه ایم.ولی دلم اونجاست.

منم دلم حرم امام رضارومیخواد 

سرمو تکیه بدم به صحنش وفقط گریه کنم ازتهه دلم 

من نمیرم قبلا میرفتم الان خیلی کمتر شده ولی احترام میگذارم به عقاید بقیه برای ما هم دعا کنین من فهمی ...

بله درسته

منم بخاطر شلوغی وحواس پرتی مسجدنمیرم توخونه احساس میکنم بیشتر حواسم به خداست