2777
2789

با مادرم رفتیم خرید عید بماند (ک هیچی نخریدم فقط اجیل و این چیزا برای مهمون )

یه خانم و اقا بودن اقاهه هی با لحن مهربون اصرار میکرد به خانمه ک براش از این جعبه ک پره لواشک ترشه شبیه گل بخره 

خانمه گفت نمیخام 

اینقدر دلم خاست یکی بود برای منم از اون لواشکا میخرید خودم پول نداشتم بخرم 

بحث لواشک نیست بحث پشت و پناه داشتن بود  

چقدر دلم خاست منم شوهر میداشتم باهاش میرفتم بازار خرید الان هفت سین خونه خودم به بهترین شکل میچیدم 

بچه ها سرزنش نکنید حسرت خوردم یه لحظه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

ایشالله سال دیگه خونه ی خودتی

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم به زودی یه همسر خوب و آقا نصیبت بشه

ممنون واقعا دیگه نمیتونم خونه پدر خیلی سختمه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

دیروز شوهرم ی لحن شوخ گرفته بود می‌گفت بفرمایید رئیس هر چی مخای برات فراهمه شما فقط ی اشاره ای کن و کلی از این جور حرفا اونجا هم چند تا دختر شنیدن با نیش باز نگاه میکردن😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

مثه شوهر من بود این اطلاعات 😍😂

قدرش رو  بدون عزیزم  

ممنون واقعا دیگه نمیتونم خونه پدر خیلی سختمه

صبور باش به وقتش اتفاق میفته :)

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دیروز شوهرم ی لحن شوخ گرفته بود می‌گفت بفرمایید رئیس هر چی مخای برات فراهمه شما فقط ی اشاره ای کن و ...

چه  حس خوبیه یکی باشه همراهت باشه من سختمه با پدر و مادر سن دارم برم خرید هیچی امسال برای خودم نخریدم دلم گرفته

ان شاله بحق همین اذان یک بختتت خیلی خوب به روت باز بشه خدایا یک بخت خوب رو این دختر باز کنسفید بخت ب ...

ممنون مهربونم واقعا دلم گرفته  بود امروز 🤍