2777
2789
عنوان

چ غلطی کنم زدم تاج مبلو شکوندم😭

208 بازدید | 20 پست

یهویی از دستم افتاد بابام منو خاک میکنه😭😭

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ک نیست میخاستم مبلو بلند کنم گیر کرد افتاد زمین ترک برداشته شکسته بابام زنده زنده تو گورم می‌کنه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
سروران عزیزی ک در اعمال خاک سپاری یاری دادن😂🖤🙏🏻

کشته منووو

مامانم ک نیست میخاستم مبلو بلند کنم گیر کرد افتاد زمین ترک برداشته شکسته بابام زنده زنده تو گورم می‌ ...

تو هم مثل پسرم  هر وقت می خوای کمک کنی یه گندی میزنی  . تا ندیده با چسب چوب ماست مالیش کن

با چسب مخصوص درست نمیشه؟؟؟؟

عکسشو فرستادم نیومد؟