2777
2789

خانوماشمامهمون داشته باشید مرغو به چ روشی درست میکنید؟من برنج میزارم مرغشو اینبارمیخام ب روش شمادرست کنم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

من تو به ظرف نمک و زردچوبه میریزم مخلوط میکنم بعد ب همه قسمتای مرغ میمالم و تو روغن سرخش میکنم.یکم ک سرخ شد دو طرفش پیاز حلقه شده رو زیر و روی مرغ میچینم تو همون روغن و روش فلفل دلمه میریزم.مخلوط رب و اب و دارچین و فلفل سیاه و قرمز و زعفرون درست میکنم و روی مرغ میدم جوری ک روشو بپوشونه. میذازم با شعله تقریبا کم بپذه.خیلی طعم خوبی میگیره و خوش عطره.عین مرغ مجلسیه😊

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم.رب و اب و دارچینو همینطوری باهم مخلوط میکنی یا توی روغن تفت میدی

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
مرغ ذغالی هم خوشمزس ولی حال ندارم بتایپم. سرچ کنی میاد☺

اینویاد دارم عزیزم ممنون

نه بدون روغن. چون مرغ داره تو روغن سرخ میشه دیگه اینو نمیخواد تفت بدی. 

اها.پس اول مرغ و بانمک و زردچوبه مزه دارکنم بعد سرخش کنم.پیازبذارم دوطرفش بافلفل دلمه ای.بعدم سسشو روش بریزم.ممنون عزیزم.