2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه کوچیک دارین بیاین

106 بازدید | 14 پست

همه کارهامون رو انجام دادین منظورم کار های خونه 

من آخه همسرم امروز شیفته پسر هم داره دندون درمیاره 

خیلی اذیت میکنه نمیزاره کاری بکنم

یه جا و برقی کلی باید بکشم لباس هامون روآماده کنم حموم برم نمیزاره هیچ کاری انجام بدم

‌به‌کجا‌میشود‌از‌معرکه‌عشق‌گریخت...❤❤

اول به بچه برس .نگران نباش بعدازسال تحویل باکمک همسرت بقیه شوانجام بدید

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ژل دندون بخر روزی چندبار رو لثه ش 

آره دیگه باید بخوابه سرعتی همه ی کارات رو انجام بدی 

ماهم این روزا رو گذروندیم 

من میذاشتم تو کالسکه میاوردم پیشم تو آشپزخونه 

ن والا ده بار درای کابینت پاک کردم الان کلی جای انگشت و دست روشه منم لج کردم گفتم پاک نمیکنم دیروز جارو برقی مفصل کشیدم بماند ک چقدر حرص داد جارو خاموش روشن میکرد صبح کیک خورد هر کار کردم ننشست روی زیر انداز همه جا خورده کیکه 

لباسای کشوش ریخته بیرون 

اسباب بازیا وسط سالنه الانم بالشت گذاشته داره میره سر کشو های بالایی 

ب شوهرم گفتم من دیگه هیچ کار نمیکنم 

ظرفای ناهارم تو سینکه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

عزیزم ژل دندون بخر روزی چندبار رو لثه ش آره دیگه باید بخوابه سرعتی همه ی کارات رو انجام بدی ماهم این ...

تازگیا که دندونش اذیت می‌کنه خیلی دست گیر شده

عزیزم ژل دندون بخر روزی چندبار رو لثه ش آره دیگه باید بخوابه سرعتی همه ی کارات رو انجام بدی ماهم این ...

من که سال اول اصلا دست به کاری نزدم از بس اذیت میکرد و گریه میکرد شبا تا صبح خاب نداشت 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

ن والا ده بار درای کابینت پاک کردم الان کلی جای انگشت و دست روشه منم لج کردم گفتم پاک نمیکنم دیروز ج ...

اره واقعا بعضی موقعه ها دیگه خیلی اذیت میکنن