2777
2789
عنوان

حجم دهی با ورزش

166 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من از هیکلم راضی ام چربی اضافه ندارم ولی متاسفانه باسنم تخته و این خیلی اذیتم می کنه 

می خواستم بدونم میشه با ورزش تو خونه به باسنم حجم بدم یا حتما باید برم باشگاه؟کسی هست تونسته باشه تو خونه حجم بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چی کار کردن تو باشگاه؟چ ورزشی؟

دوستم باشگاه میره خیلی خوب حجم گرفته میگه اسکات خیلی خوبه ولی خب مربی برنامه میده

من خودم ی مدت رفتم باشگاه ولی مربیم بیشتر تمرکزش رو چربی سوزی بود متاسفانه به منم برنامه چربی سوزی داد به جای اینکه حجم بگیرم لاغر شدم بع مربیمم خیلی پرو برگشت بهم گفت یعنی ی گرمم چربی اضافه نداشتی؟؟. این شد که نرفتم دیگه

بدنسازی

بدنسازی اصلا خوب نیست برا خانوما چرت ترین ِ

حرکات اصلاحی برا سلامت خوبه و میشه ی حرکاتی هم خواست ک فرم بگیره باسن

یوگا میدونم بدن رو نرم میکنه 

عجب اسکولی بوده ها مربی ت

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
بدنسازی اصلا خوب نیست برا خانوما چرت ترین ِحرکات اصلاحی برا سلامت خوبه و میشه ی حرکاتی هم خواست ک فر ...

اره هیکلو مردونه میکنه ظرافت از بین‌میره

اره منم دنبال این حرکاتم

اره تازه من اسکینیم هستم تقریبا 

اره هیکلو مردونه میکنه ظرافت از بین‌میرهاره منم دنبال این حرکاتماره تازه من اسکینیم هستم تقریبا

ببه نظرم به نظرم یه مربی خوب که بتونه با حرکاتی که یاد میده هم به آدم آسیب وارد نکنه هم آدم به نتیجه دلخواه خودش برسه ز این مربی‌هایی که فکر می‌کنن خودشون خیلی می‌دونن و ماها هیچی بلد نیستیم اقعاً حالم به هم می‌خوره بابا طرف اومده برای حجمدهی باسن تو هم درست مشاوره بده دیگه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤