2777
2789

من نگران بیش فعالی و اوتیسم هستم.تا اللن تمان ازمایشام و غربالگری هام اکی بوده،اما از کجا میشه فهمید که اوتیسم یا بیش فعالی نداشته باشه؟ ازمایشی وجود داره؟

خدایا بابت داده و ندادت شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگران بیش فعالی و اوتیسم هستم.تا اللن تمان ازمایشام و غربالگری هام اکی بوده،اما از کجا میشه فهمید ...

نمیشه فهمید 

چون تقریبا و معمولا از دوسالگی شروع میشه 

عواملشونم کشف نکردن وگرنه ریشه کن میشد دیگه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بیش فعالی مگه بسماری محسوب میشه 😕

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من نگران بیش فعالی و اوتیسم هستم.تا اللن تمان ازمایشام و غربالگری هام اکی بوده،اما از کجا میشه فهمید ...

جاریم.بچش اوتیسمه میگه سره بارداریم.همه جور ماهی تا تونستم.خوردم فک کنم ماهی جیوه دار علتش باشه

اوتیسم ژنه

معمولا مادرایی که چاقن یا دیابت دارن یا سیگار میکشن بچشون اوتیسم میگیره تا ۳ سالگیم اصولن نمیشه فهمید بچه داره یا نه

ولی یکی از نشونه هاش اینه که بچه تا ۶ ماهگی حتی لبخندم نمیزنه

اره اینم هست.البته بیشتر ارثیه

نه به ارث ربط نداره چون تا قبل این.بچه اوتیسم نه خانواده شوهرم.نه خانواده جاریم.اصلا نداشتن.همچین چیزی حتی دکتر بهشون گفت اوتیسم.اینا اصلا نمیدونستن یعنی چی

اوتیسم ژنه معمولا مادرایی که چاقن یا دیابت دارن یا سیگار میکشن بچشون اوتیسم میگیره تا ۳ سالگیم اصول ...

بله این لبخند رو منم شنیدم.اوتیسم بیشتر اختلالات ژنتیکی هست اما بیش فعالی نمیدونم چیه

بله این لبخند رو منم شنیدم.اوتیسم بیشتر اختلالات ژنتیکی هست اما بیش فعالی نمیدونم چیه

پیش فعالی یعنی بچه دیگه زیادی از حد شیطونه

ولی اوتیسم یه‌ اختلاله 

بچه حرف نمیزنه 

ارتباط چشمی نمیگیره

درد و احساس نمیکنه و ممکنه به خودش صدمه بزنه 

به نور و صدا حساسه 

موقعیتو مکانو درک نمیکنه و با هیچکس ارتباط نمیگیره فرق داره با پیش فعالی

پیش فعالی یعنی بچه دیگه زیادی از حد شیطونه ولی اوتیسم یه‌ اختلاله  بچه حرف نمیزنه  ارتب ...

اینکه فرق داره رو میدونم.عواملش رو میخواستم