2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دندونو عصب کشی میکنن محااااااله دوباره نیاز بشه چون عصب دندان کامل از بین میره ولی درد تا یک هفته بعدش طبیعیه

پدرم دندانپزشکه ولی تخصصش ایمپلنت و پروتزه. اگه تهرانی یه دکتر خیلی عالی از همکاراش و معرفی کنم بهت بری پیشش ؟

احتمالا دکترت اصلا خوب نیست که اینجوری داری اذیت میشی و گفته بهت که دوبار عصب کشی کرده !!!

❤️ زندگی بهتر از آنیست که می پنداشتم ❤️
وقتی دندونو عصب کشی میکنن محااااااله دوباره نیاز بشه چون عصب دندان کامل از بین میره ولی درد تا یک هف ...

چرا عزيز..من قبلا عصب كشي كرده بودم روكشم كردم.چند روز پيش درد گرفت رفتم پيش متخصص ريشه دوباره عصب كشي كرد😩😩😩الانم درد ميكنه

چرا عزيز..من قبلا عصب كشي كرده بودم روكشم كردم.چند روز پيش درد گرفت رفتم پيش متخصص ريشه دوباره عصب ك ...

نمیدونم واقعا عجیبه. اگه تهرانی برو کلینیک دندانپزشکی چمران برای دکتر محمد بلوکات و یا برای دکتر صادق نژاد وقت بگیر که مطمئنم راضی میای بیرون و منم دعا میکنی

❤️ زندگی بهتر از آنیست که می پنداشتم ❤️