2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قیمتاش چطوره 

من سی سی رو نود تومن خریدم. بقیه محصولاتشم بزن سایت دکتر فخار یا داروکده با اطلاعات کامل و قیمتش هست

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
برا پوست چرب داره ؟رنگی ؟ چنده

مال من بی رنگه برا پوست چرب و مختلطه زیادم نمیتونم بگم خوبه ولی به پوست من سازگاره. اگر اشتباه نکنم ۲۸ تومن خریده بودم. اگر رنگی بخواید باید حتما تستر بگیرید و امتحان کنید که به پوستتون بیفته 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
مال من بی رنگه برا پوست چرب و مختلطه زیادم نمیتونم بگم خوبه ولی به پوست من سازگاره. اگر اشتباه نکنم ...

آخه تستر نمیدن داروخانه ها نمیدونم ندارن چجوریه 

بی رنگ اگه میخواستم زیاد بود تو بازار اما چی بزنم روش هر روز که نمیشه کرم پودر زد

آخه تستر نمیدن داروخانه ها نمیدونم ندارن چجوریه  بی رنگ اگه میخواستم زیاد بود تو بازار اما چی ...

نه حتما دارن بگیر همونجا امتحان کن والا آدم کلی پول میده بعدم یا کرمه به پوست نمی سازه یا رنگش جالب نمیشه حتما باید قبلش تستر بدن.