رفته بودم بازار. یه آدم از خدا بی خبر جوجه رنگی های خیلی کوچیک رو کرده بود تو این آکواریوم کوچیک ها همه رو هم رو هم بعد خیلی ها اون زیر از بین رفته بودند یعنی این کارش بدون تقاص میمونه قلبم تیکه پاره شده از فکرم در نمیاد کاش نرفته بودم بازار
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر این آدم دو پا میتونه بد باشه تازه روی آکواریوم رو هم یه چیز فلزی گذاشته بود نمیتوانستند نفس بکشند من رفتم روش رو برداشتم حداقل باقیشون نمیرن
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید
اصلا چطور دلشون میاد جوجه رو از مادرش جدا کنن من هیچوقت نمیخرم
آره خیلی کوچیک بودند
من ماهی قرمز هم نمیخورم دل ندارم بمیره
متاسفانه این جوجه ها سرنوشت خوبی ندارن خروس هستن و یا جوجه رنگی میشن یا مرغداری ها میریزن تو بیابون ...
چقدر موجود عجیبین بعضی از انسان ها
یه سال که نشون میداد عقب کامیون ریخته بودند بعد یارو با بیل میریختشون بیرون
😞😞واقعا از بعضی آدم ها باید ترسید
اون جوجه ها همشون خروس میشن و خب بی فایده ان پس خیلیاشون به صورت دسته جمعی توی کشتارگاه کشته میشن و یک درصد کمی هم جوجه رنگی. البته که اون طرف نباید اذیتشون میکرد ولی خب زیاد عمر اونا به دنیا نبوده نگران نباش