2777
2789
عنوان

راننده ناامید

82 بازدید | 12 پست

خانما چقدر طول کشید تا راننده خوبی بشین؟

من تازه دارم یاد میگیرم همش ناامید میشم از رانندگیم تا حالا دوبار تصادف کوچیک کردم 

یه باز از پشت زدم به یه ماشین که فقط سپر خودم نابود شد.

امروزم یه موتوری داشت خلاف میومد و موتورش خورد به اینه بغل من.

but people can go From people you know to people you Don't

گواهینامه داری؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر گواهینامه نداری چرا داخل معابر شهری پشت ماشین میشینی؟ با مربی داری یاد میگیری؟ اموزشگاه رانندگی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

موتور بخوره اینه ب بغلت مهم نی زیادولی ینی ابعاد ماشینتو نمیدونی و شایدم بی احتیاطی اون

اره هم تقصیره منه هم تقصیر اون که داشت خلاف میومد 

کنار من یه ماشین دیگه پارک بود اونجا نمیدونم چرا اصرار داشت بیاد 

منم فکر کردم رد میشه حتما که داره میاد واسه همین به راهم ادامه دادم

اره هم تقصیره منه هم تقصیر اون که داشت خلاف میومد کنار من یه ماشین دیگه پارک بود اونجا نمیدونم چرا ...

ن گاو زیاده میان

تو وایسا ن اینکه بترسی هی وایسیا

ولی یهو هم نرو چون اون ب این فکر میاد ک تو وایسی توعم واینمیسی بد میشه

نه هنوز نگرفتم ۴ جلسم مونده

عجب از مربیتون

معمولا نمیذارن تصادف بشه

اگر گواهینامه نداری چرا داخل معابر شهری پشت ماشین میشینی؟ با مربی داری یاد میگیری؟ اموزشگاه رانندگی؟

دارم میگیرم 

داشتم تمرین میکردم تو محوطه خلوت که موتوری اومد 

دوتا تصادفم تو محوطه خلوت بوده

دارم میگیرم داشتم تمرین میکردم تو محوطه خلوت که موتوری اومد دوتا تصادفم تو محوطه خلوت بوده

مراقب باش

ن گاو زیاده میانتو وایسا ن اینکه بترسی هی وایسیاولی یهو هم نرو چون اون ب این فکر میاد ک تو وایسی توع ...

اینجور موقعا واقعا سخته آدم نمیدونه باید چیکار کنه.

با خودم میگم شاید استعداد ندارم ولش کنم ولی تو خونمون من بچه بزرگم و بابام رانندگی نمیکنه واسه همین من مجبورم یاد بگیرم 

اینجور موقعا واقعا سخته آدم نمیدونه باید چیکار کنه.با خودم میگم شاید استعداد ندارم ولش کنم ولی تو خو ...

یاد بگیر همه رانندگی از شیکم مادرشون بلد نیستن ک با تمرین

نهایت ی اموزشگا برو ی مربی خوب ش پیدا کن طبق نظرلت اینا بگو کلاس خصوصی بردار

حلسه ای ۴۰۰ ایناس فک کنم