2777
2789
عنوان

صاحب خونه بیشعور

1134 بازدید | 72 پست

سلام خوبین سه ساله اینجا میشینیم ماهی 6 تومن هم میدیم صاحب خونمون جوونن سه تا بچه دارن شوهرشم کارمنده بعد پسراش وقتی مادرشون نیستن خونه رو رو سرشون میزارن اوایل هیوی نمی گفتم ولی ما اصلا سر صدا نداریم بچمم کوچیکه بدو بدو هم نداره بعد هر از گاهی ماهی یک بار یا هر چند ماه یه بار که مهمون راه دور دارم میان همون شب جلو مهمونا میاد تذکر میده خواهرم دیگ ناراحت شده میگه کلا سه چهار بار امدیم خونتون هر دفعه صاب خونه امده چون بچه هاش خوشحال میشن بدو بدو دارن ولی درک نداره خب منم آدمم دیگ فک و فامیل دارم و مهمون بیاد سر صدا هست  حالا اینا هیچ اکروز صبح بیدار شدم پیام داده پله ها رو بشور یه هفته نمیشه ک از جارو کردنم گذشته بعد پیام داده بی زحمت گوشیتو رو سایلنت نزار ویبره میکنه ما صبح یه ساعت دنبال گوشی میگشتیم بعد فهمیدیم مال شماست گوشیتونو رو ساعت میزارین لطفا رو ویبره نزارین خدایی چ جوابی بدم بهش حق داره ؟ خب من خونه خودمم گوشیمو رو ویبره نزارم؟ البته اینم بگم گوشیمو میزارم رو زنگ ساعت یکم دیر بیدار میشم ولی دیگ در اون حدم نیست ک بگه منم گفتم باشه نوشت مرسی ممنون واقعا رو مخمه از صبح نمیدونم چ پیامی بدم حرصم در امده باور کن ما سر وقت پول کرایه اشو میزنیم خیلی مراعات میکنیم بازم قدر نمیکنه ولی موقعیت اینک امسال هم بخوام در بیام از اینجا رو نداریم منتظر یه پول وامی  هستیم اگه بشه خونه میخریم میگیم باز در نیایم از اینجا  ولی خب دیر و زود داره دیگ و رفتاراشم رو مخه چی بگم چیکار کنم خیلی سکوت کردم تا الان 

باید میگفتی عزیزم سروصدای بچت رومخت نیست صدای ویبزه ی گوشی اذیتت میکنه؟؟

شما ک انقدر رو صدا حساسی یکمم جلوی بچه هاتو بگیر

درسته صاحب خونس ولش شما هم مفت تو خونه ننشستی که

آرامش میخای

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق قانون صاحب خانه حق تذکر حتی یه کلمه حرف زدن با شما هم نداره توی سال 1404 زندگی میکنیم

قانون میگه صاحب ملک حتی اگر حرفی داشته باشه و بخاد به مستاجر بزنه فقط باید از طریق دفتر قضایی و ارسال اظهارنامه بگه حق نداره مستقیما مزاحمت یا ناراحتی ایجاد کنه کار صاحب خانه جرمه و شکایت کنید قاضی ها سریعا پیگیری میکنند این موارد رو چون معمولا قضات محترم طرفدار مستاجر هست تا صاحب خانه.

تا پایان قرارداد صاحب ملک حق نداره درب منزل رو بزنه حق نداره به شما توهین کنه یا حتی بگه چرا سر و صدا کردی

شما تا پایان قرارداد انگار صاحب اون ملک هستی و مالک هیچ اختیاری در اونجا نداره مگر اینکه ثابت بکنه شما داری ساختمان را تخریب میکنی یا ضرر مالی میزنی اونم از راه قانونیش شکایت بکنه کارشناس ساختمان بگیره میتونه وگرنه شهر هرت نیست

تهدید به شکایت کنید

سری دوم اظهارنامه بفرستید درون متن اظهارنامه بگید مزاحمت ایجاد نکن وگرنه شکایت میکنم و هزینه ی تمام شکایت هم برعهده ی خودت هست

سری سوم شکایت رو تنظیم کن و دادگاهیش کن توی شورای حل اختلاف مجبور میشه هم هزینه های شکایت رو بده هم دیگه غلط بکنه  ایجاد مزاحمت و ... بکنه

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

ومنی که صاحبخونه هستم و واحد بغلی صدای خودشون و۲تا پسر ۵ساله و ۹ساله عواصیمون کرده مثل اسب یورتمه میرن جیغ داداونا هم صاحبخونه هستن وراه گریزی نیست هزاربارگفتیم گوش نمیدن