2777
2789

قضاوتم نکنید باردارم دست تنهام دو روزه حتی یک ثانیه ساکت نشده فقط موقع خواب دهنش بسته اس خیلی جیغ میکشه خیلی به حدی که سیاه و کبود میشه دکتر بردمش شربت دلدردش رو دادمش پوشکش رو عوض کردم شیرش دادم هررررررر کاری بگید کردم نشد که نشد ساکت نشد که نشد وضعیت خونه ام شبیه طویله اس دارم گرسنگی میمیرم واقعا اعصابم ضعیفه نگین بسپار به کسی چون کسی رو ندارم نگید چرا مجدداً باردار شدی ناخواسته با ایودی باردار شدم نگی چرا سقط نکردی چون هر جا رفتم قبول نکردن

گریه کرد تو گهواره اش هم نخوابید کلی فحش و نفرین گفتم بهش گفتم یا بخواب یا بمیر میخواستم با دستام خفش کنم میدونم بچه اس هفت ماهشه چیزی نمیدونه ولی واقعا دست خودم نیست نمیتونم خودمو کنترل کنم واقعا نمی شد دو بار هم آروم زدم رو پاش سرش جیغ کشیدم من واقعا اینجوری نبودم چیکار کنم خیلی برای آیندش نگرانم وقتی به این فکر میکنم که وقتی این بزرگ شد یکی دیگه به دنیا میاد اونم همین کار می‌کنه فقط آرزوی مرگ میکنم من این‌جوری نبودم واقعا نمیدونم چمه

میترسم دیوونه اش کنم بچمو گناه داره تقصیری نداره هیچی نمیدونه 

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آروم باش، عیبی نداره... منم بچه اولم کوچیک بود معمولا دلم میخواست بزنمش 🤦 با اینکه خیلی ناز و خوردنی و البته پر سر و صدا بود.

دیگه اعصاب خودت رو بدتر خورد نکن.

الان هزارتا حرف و نصیحت هم فایده نداره، فقططط باید هر طور شده خواب و خوراکت خوب بشه تا تحملت بالا بره.

تو شرایط من نبودی دردای منو نکشیدی از وقتی که به دنیا اومده زندگی نکردم جوونیم توی این هفت ماه رفت ف ...

امیدارم درست بشه حالتون

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

عزیزم آروم باش، عیبی نداره... منم بچه اولم کوچیک بود معمولا دلم میخواست بزنمش 🤦 با اینکه خیلی ناز و ...

من شوهرم سر کاره مادر شوهرم یه شهری دیگه اس و بارداری دوباره واقعا اعصاب برام نداشته با مامانم هم خوب نیستم اصلا تحمل نمیتونم کنم میترسم بلایی سر خودم بیارم 

:)

تو شرایط من نبودی دردای منو نکشیدی از وقتی که به دنیا اومده زندگی نکردم جوونیم توی این هفت ماه رفت ف ...

عزیزم‌بارداری اولت که دیگه‌خودت‌خواستی منتی نداره سر اون‌که‌جوونیم‌رفت‌و‌فلان 

ما خودمون‌خواستیم بچه بیاریم‌و‌الانم‌حق نداریم منتی سرشون بذاریم‌منم‌گاهی عصبی می شم از شیطنتای بچه ام‌چون دو سالشه و کارای خطرناک‌می‌کنه ولی دیگه بچه هفت‌ماهه چه می فهمه