2777
2789

دخترم ۲۵ماهشه،چندروزیه ازپوشک گرفتمش،دوتاسوال دارم،یکی اینکه من متوجه شدم دخترم شباپوشکش خشکه والان سه شبه پوشک نمیکنم،میگم از ۱ شب تایازده ظهر که خابه برای کلیه هاش ضررنداره؟دیشب نصف شبی بردم نکرد،گفت ندارم،

یکی هم اینکه دسشویی بزرگو الان دیگه میگه ولی جیش رو بعضی وقتا بعداینکه میکنه میگه،اینو چیکار کنم؟تقریبا سه چهارروز میشه که جدی ازپوشک گرفتم،یه هفته قبلش هم اموزش اشنایی بادسشویی و باپوشک به من بگورو داشتم

منم پسرم 2سالگی خاستم بگیرم وقتی جیش میکرد میگفت یا فقط گاهی میگفت دیگه بیخیال شدم تا اینکه2سال و سه ماهش شد دیگه قشنگ خودش میگفت یه بارم دستشویی نکرد تو شلوارش چند شبم تو خاب پوشک میکردم دیگ دیدم خشکه پوشک نکردم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم و تقریبا دو سال و نیم از پوشک گرفتم ولی همون بار بود و دیگه تموم شد،شبا پوشک نکن اگه خشکه راستش دیگه اصلا پوشکش نکن حتی اگه چند بار خیس کرد چون مغزشون قاطی میکنه اگه یه حا پوشک باشن یه جا نباشن 

باید صبوری کنی

فقط عید دیدنی اینا رفتی حتمااااااااا پوشک ببند

یا رفتید بیرون

چون روزای اوله

چه بد موقع ولی شروع کردی دختر عید😂😂💔💔💔

اگرم دیدی بعدا نتونست بهش فشار اومد

پوشک کن

دوباره شروع کن

دستشوییش بگیره بهت میگه

بهش تاکید کن وقتی دستشویی داشت بلند شه بره

وگرنه ضرر داره برا بدنش

حتما اینطوری بگو

دعوا نکنی و مراعات کنی

یاد میگیره💙💙💙

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

باید صبوری کنیفقط عید دیدنی اینا رفتی حتمااااااااا پوشک ببندیا رفتید بیرونچون روزای اولهچه بد موقع و ...

نه دعوا که نه،اصلا،ولی من وسواسم یعنی دسشویی میرم حالمو بد میکنه ازبس به همه چی دست میزنه😓😓😓

صندلی براش گرفتم که دسشویی نبرم میگه میرم دسشویی مامانی وبابایی روی این نمیکنه

من پسرم و تقریبا دو سال و نیم از پوشک گرفتم ولی همون بار بود و دیگه تموم شد،شبا پوشک نکن اگه خشکه را ...

بیرون بردنی پوشک کردم ولی نمیکنه،میارم خونه پوشکشو باز میکنه میبرم میکنه،این عیدی داستان شده،مخصوصا منکه میخام برم خونه مامانم و۸ساعت راهه،مامانمم وسواس،دودلم کرده شاید نرم،اونام زنگ میزنن همش که بیا

نه دعوا که نه،اصلا،ولی من وسواسم یعنی دسشویی میرم حالمو بد میکنه ازبس به همه چی دست میزنه😓😓😓صندلی ...

دیگه این وسواسارو بذار کنار وگرنه هم خودت هم اون بچه دچار مشکل میشین.من پسرم خودش میره دستشویی میدونم کثبف کاری داره پشتش منم میرم اب میریزم دیگه هفت سالشه تا کی من دنبالش باشم!!!!!

منم پسرم 2سالگی خاستم بگیرم وقتی جیش میکرد میگفت یا فقط گاهی میگفت دیگه بیخیال شدم تا اینکه2سال و سه ...

دخترمن خودش پوشک دیگه نمیخاد،هرکارمیکنم باز میکنه،وگرنه دم عیدی من میخام برم خونه مامانم ۸ساعت راهه،الان موندم که نرم،اخه مامانم شدید حساسه ووسواس

بیرون بردنی پوشک کردم ولی نمیکنه،میارم خونه پوشکشو باز میکنه میبرم میکنه،این عیدی داستان شده،مخصوصا ...

به نظر من فعلا بی خیال از پوشک گرفتن بشو عیدت و خراب نکن الانم زوده بذار تابستون ماشالله معلومه زود یاد میگیره نگران نباش دو ماه دیر و زود چی میخواد بشه‌