2777
2789
عنوان

نامزدم این ماه اصلا پول نداره چطوری بگم بریم خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 53 پست
پول داره بیاد خرید

اره دیگه اونجوریم نیس فقط خیلی فشار میاد بهش 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پررو نشده، رفته توی لاک خودش از غم بی پولیحالا شما اگر هم بگی همسرت مگه کاری ازش برنیاد یا پولی داره ...

اونجوریم نیست که ته حساب پول نباشه . داره ولی تو شرایط سختیه

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

وضعیت همه بده

اگه اخلاقش بد میشه بی توجه میشه همش فکر و خیال مالیه.تو فکر نکن به تو بی توجه میشه.

این روزا مردار بیشتر درک کنید.

منم همه خریدامو با پول خودم کردم‌.دیروزم کلی عصبانی شدم من چیم از بقیه کمتره باید خودم واسه خودم خرج کنم‌.بعد که آروم تر شدم رفتم عذرخواهی کردم‌.گفتم همه چی درست میشه.غصه نخور.من و تو نداریم که 

الان نگاه میکنم چرا پسرها زن نمیگیرن حق هم دارن نمیگیرن

اره دیگه فک کن پسره داره تلاش می‌کنه یه زندگیو از صفر بسازه خودشو بندازه تو سختی بعد دختره بگه من کاری ندارم برو قرض کن برام خرید کن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

البته عزیزم درک کردن به پا به پا بیدار موندن نیست

با بدهی و شرایط افتضاح بگی بریم خرید هم بحث و دعوا میشه 

دلیل بی توجهی اون نیست ک گفتی درستش میکنیم و ... باید دلیل اصلی رو پیدا کنی

زندگی رو باید باهم ساخت

خدا رو چه دیدی

اتفاقا خوب میشه برو بگو که نامزدت تکلیف خودشو بدونه باهات ادامه بده یا نه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اره دیگه فک کن پسره داره تلاش می‌کنه یه زندگیو از صفر بسازه خودشو بندازه تو سختی بعد دختره بگه من کا ...

میگم وقتی من درکش میکنم خروس بی محل میشه 

رفتارش با بقیه خوبه دیروز میگفتم این چرا با همه اوکیه فقط انگار با من خوشحال نیست ! 

اونجوریم نی پول نداشته باشه فقط ممکن بهش فشار بیاد 

اتفاقا خوب میشه برو بگو که نامزدت تکلیف خودشو بدونه باهات ادامه بده یا نه

منکه دلم میخواد بهم بخوره همه چی 

وضعیت همه بدهاگه اخلاقش بد میشه بی توجه میشه همش فکر و خیال مالیه.تو فکر نکن به تو بی توجه میشه.این ...

به من بی توجهی کنه با بقیه بگو بخند :/ 

نداشتیم ک