2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب ماشین خرید به همه گفت بجز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 37 پست
شوهر منم برای این و اون خاطره و داستان تعریف میکنه ولی برای من نه مثلا یکی پیش من میشینه یه داستان خ ...

شوهر من فقط برا خواهرش اینجوری بود فقططط

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیلشو بهش بگو .شاید میخواسته سوپرایزت کنه .یا شایدم ازشون پول گرفته و مجبور شده بگه واسه ماشین ...

پول از پدرشوهرم؟والا از ما قرض نگیره دسشم درد نکنه

شوهر من خونه خریده بود زده بود ب اسم پدرشوهرم ب من نگفته بود .از بنگاهی اومدن خونه با پدرشوهرم.بعد پدرشوهرم گفت من خونه خریدم .منم میدونستم نداره بخره انگار بچه م .

بیخیال حرص نخور .

اسی نامزدمنم اوایل اینجوری بود... یعنی حتی به بابام زنگ میزد میگفت به من.نه.. یه دعوای باهاش راه انداختم... تا یک هفته میگفت بیا بریم بیرون... میگفتم شما؟...من با شما غریبه ام... اینقدر حرصش دادم... که الان اول به خودم میگه🙄😂😂🤝🏻

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اصا منو ادم حساب نمیکنه.مامان باباش اولویتشن

اکثرا همینن.ولی مطمعنن راهش قهر کردن نیس.

یا باهاش حرف بزن بگو همه اینارو بفهمون بهش زن گرفتی فلانه

یا باید مث ما بین خودشون ی اختلافی بیفته اونارو بزاره کنار

😂

من همیشه قهرام ۲.۳روزن.مطمئنن تا بعد عیدم اشتی نمیکنم

باهاش حرف بزن... بگو که ناراحتی

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اسی نامزدمنم اوایل اینجوری بود... یعنی حتی به بابام زنگ میزد میگفت به من.نه.. یه دعوای باهاش راه اند ...

اصا باهاش حرف نزدن از دیشب.صبح میگفت پاشو صبحانه بیار میخوام برم سر کار.از جام تکون نخوردم.فقط الان فکرمیکنه بخاطر خریدش ناراحتم‌.نمبدونه سر اینه ک نگفته.دلم نمیخواد باش حرف بزنم

اصا باهاش حرف نزدن از دیشب.صبح میگفت پاشو صبحانه بیار میخوام برم سر کار.از جام تکون نخوردم.فقط الان ...

تا حرف نزنی... مردا نمی فهمن... باهاش منطقی  حرف بزن....