یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر من خونه خریده بود زده بود ب اسم پدرشوهرم ب من نگفته بود .از بنگاهی اومدن خونه با پدرشوهرم.بعد پدرشوهرم گفت من خونه خریدم .منم میدونستم نداره بخره انگار بچه م .
اسی نامزدمنم اوایل اینجوری بود... یعنی حتی به بابام زنگ میزد میگفت به من.نه.. یه دعوای باهاش راه انداختم... تا یک هفته میگفت بیا بریم بیرون... میگفتم شما؟...من با شما غریبه ام... اینقدر حرصش دادم... که الان اول به خودم میگه🙄😂😂🤝🏻
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡
اسی نامزدمنم اوایل اینجوری بود... یعنی حتی به بابام زنگ میزد میگفت به من.نه.. یه دعوای باهاش راه اند ...
اصا باهاش حرف نزدن از دیشب.صبح میگفت پاشو صبحانه بیار میخوام برم سر کار.از جام تکون نخوردم.فقط الان فکرمیکنه بخاطر خریدش ناراحتم.نمبدونه سر اینه ک نگفته.دلم نمیخواد باش حرف بزنم