2777
2789
عنوان

چرا سود انقد کم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 59 پست
بابا مادرم میگه بانکای خصوصی قابل اطمینان نیستن منم گوش دادم بهش

ببرسپه من۲۰۰گذاشتم گفت ماهیانه۳۷۰۰می ده بانک دولتی هم هست،بعدازیکماهم می تونی برداشت کنی پول خودتو

حق باشماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این وضعیت کشور سمت سهام نمیرم، صندوق طلا بهترهقطعا اونی که سود روی سود میاد بهتره چون پول سودتم ب ...

این صندوقاکه میگی راباید ازکجا گرفت؟منظورم اینه بایدرفت توبانک؟

حق باشماست
ببرسپه من۲۰۰گذاشتم گفت ماهیانه۳۷۰۰می ده بانک دولتی هم هست،بعدازیکماهم می تونی برداشت کنی پول خودتو

بهت داد انقد؟! اخه ۲۰۰ باید ۴ تومن بدن 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

اصلاکاربابورس رابلد نیستم یعنی اصلا نمی دونم ازکجابایدشروع کرد

اپلیکیشن ایزی تریدر رو دانلود و نصب میکنی درخواست کد بورسی میدی از طریق این اپلیکیشن، بعد یکی دو روز بعد کد بورسیت میاد

بعد پول واریز میکنی از طریق اپلیکیشن بعد دوست داشتی باهاش صندوق طلا میگیری یا صندوق درآمد ثابت

صندوقای درآمد ثابت سود ماهیانه میدن بهت، صندوقای طلا هم که از اسمشون معلومه طلا گرون بشه پولت زیاد میشه ارزون بشه پولت کم میشه، شمام که خوب میدونی طلا تو این مملکت قرار نیس ارزون بشه

میتونی تو اینترنت هم سرج بزنی نحوه کار با اپلیکیشن ایزی تریدر تو اپارات فیلماشو ببینی

اپلیکیشن ایزی تریدر رو دانلود و نصب میکنی درخواست کد بورسی میدی از طریق این اپلیکیشن، بعد یکی دو روز ...

نصب کردم ممنون ازتون ولی شرمنده یه سوال دیگم داشتم من اصولا زود جوگیر میشم به خاطرهمین حدود ۵سال پیش رفتم دوتومن عرضه اولیه خریدم حالا اصلا نمی دونم کجا وچطوری پیداش کنم یا بفروشم چون دادم داییم رفت خرید برام ازهمین برنامه میشه کاری کرد؟

حق باشماست
نصب کردم ممنون ازتون ولی شرمنده یه سوال دیگم داشتم من اصولا زود جوگیر میشم به خاطرهمین حدود ۵سال پیش ...

بله فقط اون موقع از طریق کدوم کارگزاری عرضه اولیه رو خریدین؟

باید اپلیکیشن همون کارگزاری رو نصب کنین