2777
2789
عنوان

چرا سود انقد کم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 59 پست
فکر کنم سودش ۱۳ درصد با سودی که به شما داده تو یکماه

اخه خودش گفت ۲۷۰۰ بهت میدن

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بانک شهر حساب باز کردم ۲۲.۵ درصد البته بانک مسکن هم سپرده ممتاز داره با ۲۵ درصد سود

ممنونم منم گفتم سود بیشتر میخام چرا اینجوری میکنن اخه 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

حتماسالانه باز نکردی روز شمار بوده

اره ولی من میگم چرا باید دروغ بگه به مردم که اره سود ماهیانه ۲۷۰۰ میدن بهت ...میگم عزیزم از چندم بانکا باز میشن 

از ۱۴ فروردین همون روز شمار بوده که سودش کم بوده

پس چرا برادرم میگه از ۵ فروردین بازن

بعضی بانک‌ها سود کم میدن. من اقتصاد نوین گزاشتم همون مبلغ که کارمند بانک میگه رو می ده ببر آنجا پولت ...

بابا مادرم میگه بانکای خصوصی قابل اطمینان نیستن منم گوش دادم بهش 

بابا مادرم میگه بانکای خصوصی قابل اطمینان نیستن منم گوش دادم بهش

نه همه شون. این قدیمیه. و صد هزار میلیارد وثیقه دارن نزد بانک مرکزی. تون یکیا رو نمی دونم. بانک از 5 فروردین بازه. منم روز شمار گزاشتم. البته بهم گفتن فقط یک ماه نمی تونی پولتو برداری. بعد اون نی تونی امه اشو یا قسمتی برداری و نسبت به باقی مانده سود می دن و روز شماره اما زیاد و خوب حساب می کنن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عه اگه ۵ م بهتر

اره ۵ م برم واقعا این دزدی از ماله مردمه اگر میگفت مبلغه سودش انقد کمه نمیذاشتم ممنونم جانم 🫀

بانک همینهاگه سود میخوایی برو رو صندوقای درآمد ثابت بورسیبرای این ۱۴۳ تومنت حدود ۳.۵۰۰ سود میده ماهی ...

کدوم صندوق‌ها خوبن؟ بعد هر زمان بخوام میتونیم مبلغ رو برداریم؟ کل پول منظورمه

نه همه شون. این قدیمیه. و صد هزار میلیارد وثیقه دارن نزد بانک مرکزی. تون یکیا رو نمی دونم. بانک از 5 ...

ممنونم ۵ م برم پولمو بکشم بیرون 

بانک همینهاگه سود میخوایی برو رو صندوقای درآمد ثابت بورسیبرای این ۱۴۳ تومنت حدود ۳.۵۰۰ سود میده ماهی ...

اخه صندوق ها اطمینانی هستن .بخدا ۳۰ سالمه همین پسندازو دارم اینم از دستم نپره