2777
2789

مادربزرگ پدریم هست 

همش اذیتمون می‌کنه غر میزنه بد و بیراه میگه تا یکی از اقوام مامانم بیاد چهرشو بغض می‌کنه میاد میشینه فقط خدا نکنه دیگه من خاله یا دایی کسی بیاد بشینم باهاشون حرف بزنم رسوام می‌کنه میگه تو مارو نمی‌خوای تو عمه هات دوس نداری میشینه گریه می‌کنه 😭 بخدا وقتی خانواده مادری میان بعدش این میشینه گریه و زاری 😭 خسته شدم 

افسرده نیستن؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اخی ترس ترک شدن داره خدا ادمو پیر نکنه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم پیر میشه غرغرو میشه، بچه میشه، بهونه گیر میشه، غیر منطقی میشه، فراموشکار میشه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اگه جایی واسه زندگی کردن نداره یا پیرو ناتوانه بخاطر رضای خدا تحملش کنین ولی اگه واقعا غیر منطقی حرف میزنه  بخاطر آرامش خودتون اصلا به حرفاش بها ندین و مثل یه بچه حسابش کنین تا ذهنتون آروم شه .بی شک خدا جبران میکنه 

میدونم مادربزرگ این خانوم میشه اما،کدوم مادرشوهر افسرده س،تمام فیلمشونه😂فقط می‌خوان طایفه زن نیاد ن ...

اره دقیقا تا اقوام مامانم میاد بعدش این شروع به گریه ناله می‌کنه حالم ازش بهم میخوره قبلا که بچه بودم می اومد بد خانواده مادرم می‌گفت تا ازشون بدم بیاد 

میدونم مادربزرگ این خانوم میشه اما،کدوم مادرشوهر افسرده س،تمام فیلمشونه😂فقط می‌خوان طایفه زن نیاد ن ...

اخه پیرن نمیشه چیزی ام بهشون گفت یه درصد اگه دلشون شکست و...

اونوقت خر بیار و باقالا بار کن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا