2777
2789

سلام دوستان

من دوساله عروسی کردم و با همسرم هیچ مشکلی به جز این قضیه ندارم 

موضوع از این قراره که من یه خواهرشوهر دارم متاسفانه و ایشون مجرده و از اول نامزدیم منو به چشم رقیب میبینه و هر جایی وااااقعا هرررر جایی باهم بریم چه خرید چه مسافرت چه مهمونی میاد میچسبه به شوهرم، یا دستشو میگیره یا میپره جلوش یه چیزی تعریف میکنه کلا میخواد جلب توجه کنه 

نامزدم برام شارژ می‌گرفت میگفت باید برا منم بگیری تا این حد خودشو با من یکی میدونست

ماجرا از ازنجا شروع شد که دقیقا چهارشنبه سوری سال پیش که رفته بودیم خرید اومد وسط خیابون دست شوهر منو گرفت رفت تو مغاره و هرررر چیزی میخواست بگیره میومد دست شوهر منو میکشید میبرد که من بعد این قضیه دیگه طاقتم تموم شد و جنجال به پا کردم، بماند که شوهرم نذاشت کسی بفهمه و گفت تو حساس شدی خواهرمه و چیزی نیست، الان من یه ساله هر بار میرم خونه مادرشوهرم همش نگرانم استرس دارم که نیاد بچسبه به این مثلا برادرش، میترسم شوهرمو تنها بذارم، تا اینکه باز چند روز پیش اومده بودن طرفای ما خرید که اومدن خونمون و شوهرم از سرکار اومدنی، خواهرشوهرم رفت درو باز کنه و یه چند دقیقه معطل شدن و هر چقدر مادرشوهرم صداش زد جواب نداد و معلوم نبود شوهرم پیشش بود و باز داشت از دست و پاش بالا میرفت یا چی

باز من نتونستم طاقت بیارم و آخر شب ترکیدم و گفتم چرا لفتش دادین و هر چقدر صداتون زدیم نیومدین گفت من همون لحظه اومدم داخل و خواهرم تو راهرو بوده یعنی تا شوهرم پله ها رو بالا بیاد اونم تو راهرو منتظر بوده

باز این حس ششم لعنتی نذاشت خیالم راحت شه

امشب که رفته بودیم باغ برا آتیش روشن کردن سگ همسایه بغلی پارس کرد من ترسیدم دست شوهرمو گرفتم اونم اومد اون یکی دستشو چسبید

منم حرصم گرفت و ول کردم با پدرشوهرم برگشتم خونه و شام نخوردم گفتم مریض شدم و برگشتیم خونه حالا شوهرمم میدونه از چی ناراحتم باز خودشو زده به اون راه و دیگه نه پرسیده نه به روم آورده 

موندم چجوری برخورد کنم

اینم بگم شوهر منم بی تقصیر نیست

کلا آدم راحتیه و چه به من چه مادرش و خواهرش ابراز علافه و محبت میکنه و همش بوس و بغل به راهه 

هر چقدر هم حساسیتمو میگم اذیت شدنمو توضیح میدم میگه خواهرمه چیکار کنم نمیتونم بخاطر تو قید خواهرمو بزنم

لطفا بگین من حساس شدم یا این حس ششم لعنتی داره یه چیزایی بهم میگه که این زندگی پایه هاش سسته و شوهرم مرد زندگی نیست؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استغفرالله 

عزیزم خوب خواهرشه ولی خیلی زیاد بها میده 

بنظرم شوهرتو اونقد سرگرم کن که بهش فک نکنه 

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
استغفرالله عزیزم خوب خواهرشه ولی خیلی زیاد بها میده بنظرم شوهرتو اونقد سرگرم کن که بهش فک نکنه

اگه ریگی به کفش شوهرم باشه چیکار کنم، این فکر کثیف دیوونم کرده، مگه میشه این دختر همش خودشو جو بگیره اگه شوهرم رو نمیداد که نمیتونست

اگه ریگی به کفش شوهرم باشه چیکار کنم، این فکر کثیف دیوونم کرده، مگه میشه این دختر همش خودشو جو بگیره ...

وقتی شوهرت میبینه ناراحتی چرا دست نمیکش

ه 

خوب سرد شه خواهرشم دورش نمیچرخه نه

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
فکر بد نکن داداششه شاید با این اوکی تره اما اگه اذیت میشی به شوهرت بگو

یه ساله درگیرم، با هزار تا زبون ریختن، دلیل آوردن گفتم حرکاتتو کنترل کن ولی باز همون آش و همون کاسه، حتی همین دستشو گرفتن رو هم گفتم نذار دستتو بگیره، تابستون مریض شد منو شوهرم بردیمش دکتر، باز جلوی مطب چسبید به دست شوهرم، شوهرم گفت دست زن داداشتو بگیر، برگشت گفت من دست اونو نمیگیرم

انقدر حرص خوردم

اگه ریگی به کفش شوهرم باشه چیکار کنم، این فکر کثیف دیوونم کرده، مگه میشه این دختر همش خودشو جو بگیره ...

ن عزیز دلم شما حساس شدی ببین خواهرشوهر منم از همسرم بزرگتر و مذهبی تا همسرمون میدید تا اون لباشو هم بوس می‌کرد ، لباسش رو جلوی همسرم عوض میکرد

داماد داشت و آبگرمکن روشن نمیشد ب همسر من زنگ میزد

بسته اینترنت میخواست به این میگفت ، عسل و روغن زیتون و ...  وضعشون هم از ما خیلی بهتره  ولی کلا پسر رو به این چشم میبینن که برای مادر و خواهر خرج کنه منم اویل خیلی حساس بودم  و واقعا ۹۰ درصد دعواهامون ایشون بود

الان چند ساله وقتی اینکار ها رو میکنه لبخند میزنم تشویق میکنم و اصلا حساسیت نشون نمیدم آنقدر بهتر شده و کرم ریختنش کم شده

البته زندگی در گذره کارما حسابی گذاشته تو کاسش فعلا حواسش به ما  نیست

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ن عزیز دلم شما حساس شدی ببین خواهرشوهر منم از همسرم بزرگتر و مذهبی تا همسرمون میدید تا اون لباشو هم ...

باور کن حاضرم دنیارو براش بگیرم ولی دستش به دست شوهرم نخوره، انقدر که فیزیکی پیش میره، سری پیش اومده بود خونمون، موقع خداحافظی جای اینکه دست بده دستشو گذاشت رو شکم شوهرم به شوخی گفت شکم درآوردی ولی دستش بین شکم و کمرش بود، واقعا از گفتنش خجالت میکشم ولی وقتی دقت میکنم حرکاتش جالب نیست

ن عزیز دلم شما حساس شدی ببین خواهرشوهر منم از همسرم بزرگتر و مذهبی تا همسرمون میدید تا اون لباشو هم ...

منتظر ازدواجش یا کارما بمونم؟ 

واقعیتش انقدر خود‌شو میچسبونه دیگه به شوهرمم شک دارم و از این فکرم خودم حالم بهم میخوره، اگه یه درصد واقعیت باشه نمیتونم تو این زندگی بمونم

بخاطر دختری که قراره داشته باشم باید برم از این زندگی