2777
2789

به یاد ماندنی ترین خاطرتون تو سال ۱۴۰۳ چیه؟

همون خاطره که وقتی بهش فکر میکنین از  خدا بابتش تشکر میکنید؟

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسیدن ب عشقم😍❤

بهترین اتفاق زندگیم🥺❤

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بابام یه گره تو کارش بود حل شد خداروشکر

۲۰ سال دنبال مجوز یه کاری بود 

دیگه میخواست قیدشو بزنه ولی همه چیز دست به دست هم داد مشکل حل شد

لطف خدا بود❤️

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

کلییی خاطره ی خوب و قشنگ 🥹 

احساس حضور پررنگ خدا تو زندگیم 

اللهی شکر ❤️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

رسیدن ب عشقم😍❤بهترین اتفاق زندگیم🥺❤

عزیزم مبارک باشه 

انشاالله به پای هم پیر بشید😘

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋