2777
2789
عنوان

اهنگ تولد

172 بازدید | 8 پست

صبح ب خیر خانوما.امروز جشن‌تولد ۱سالگیه برادر زاده عزیزمِ...

ی چنتا آهنگ پیشنهاد میدین دانلود کنم؟؟؟

همیشه آهنگا تو ذهنم هست اما وقتی لازم داریم کلا پاک میشن

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

تففففلد تففففففلد🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎈🎈🎈

مبازکع انشالله جشن فارغ التحصیلیش❤

اینم کادو من🎁

اهنگمذسرچ کنی میاد

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
تففففلد تففففففلد🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎈🎈🎈 مبازکع انشالله جشن فارغ التحصیلیش❤ اینم کادو من🎁 اهنگم ...

خوشم میاد از انرژی ساعت۶صبحت..

مرسی گلم سرچ‌کردم فقط چرت و پرت بود

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهنگ شاد باشه یا فقط برا تولد؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خوشم میاد از انرژی ساعت۶صبحت.. مرسی گلم سرچ‌کردم فقط چرت و پرت بود

😙😙😙

منم چیزی یادم نیست.شرمنده

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

تولدت مبارک واسه زمستونیاخونده عالیه..اسم خانندش یادم نیست..ولی سرچ کنی میاد..

تولدت مبارک از اندی..

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
تففففلد تففففففلد🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎈🎈🎈 مبازکع انشالله جشن فارغ التحصیلیش❤ اینم کادو من🎁 اهنگم ...

چه امضای قشنگی

خودت می نویسی

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

امضات اشکمو دراورد😍😍😍😍

عالیییییییی

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍