2777
2789
عنوان

چکار کنم از غم یه نفر خوشحال نشم

101 بازدید | 10 پست

یه نفر منو خیلی اذیت کرد زندگی منو خیلی به عقب برد باعث شد دیگه زندگی من زندگی نشه،خدا چندساله بهش بچه ای داده که نقص عضو داره اون بچه که به دنیااومد من چندماه بعدش خواب دیدم که مشکل داره و تو خواب خودم به یه نفر گفتم که بخاطره اذیتایی که منو کردن بچشون اینطوری شده درست چندماه بعد بچه مریض شدحالا اون خوابه نمیخوام خیلی درگیرش بشم اما چکار کنم که شاد نشم؟نمیدونید وقتی عذاب کشیدن مادرشو مادربزرگشو میبینم چه لذتی میبرم،اذیت میشم از این حس،اما نمیدونید چقدرررررررررررررر عذابم دادن جوری که همیشه میگفتم خدایاااا به دل اینا درد بده،

من گناه میکنم که شاد میشم؟

گلم خیلی بده از رنج اون طفلک ناراحت میشی

هرچقدرم اذیت ات کرده باشن ناراحتی الانشون ربطی به اون قضیه نداره. ینی یک عالم خوبی هم در حق ات میکردن باز اون بچه همونطور بود

سعی کن بهش فکر نکنی.من از کلمات ات حتی غصه ام شد.. 

قلب خودت هم داره سیاه میشه ک از رنج چندین نفر خوشحالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خیلی بده از رنج اون طفلک ناراحت میشیهرچقدرم اذیت ات کرده باشن ناراحتی الانشون ربطی به اون قضیه ن ...

بله متاسفانه خیلی شاد میشم میگم اینا هم بذار زجر بکشن،جالب اینجاس با وجود اون بچه ام باز کمی بهتر نشدن

اره عزیزم خوشحال نشو از کارما غافل نشو حتی اگ تقاص کار زشتشونو بدن ممکنه این خوشحال گرون برات تموم ش ...

دلم نمیخواد خوشحال بشم ولی میشم،خیلی وقتا فراموش میکنم اما باز یه کاری میکنن ناراحتم میکنن بعد میبینم بچشون اینطوریه دلم خنک میشه

منم از خوشحالی مادرشوهر و خواهر شوهرم دائم قصه میخورم دلم نمی‌خواهد شادیشون ببینم مگه میشه انقد دور ...

مطمئن باش اذیتت کرده باشن اذیت میشن ولی هنوز وقتش نرسیده شایدم میشن و شما خبر دار نشدی،خدا خیلی عادله