2777
2789

افسردگی دارم ولی پی درمانش رفتم همش میرم تو حالت کما ،،میشینم یه جا میرم تو فکر میبینم غروب شده دست خودمم نیستا 

امسال نمی‌خوام اینجوری بگذره دوست دارم با حس خوب شروع بشه 

چند تا مورد بگید انجام بدم حال دلم هم خوب بشه 

البته شب قدر هم داره شروع میشه🥲

بنظرم از این سایت بری بیرون خودش ی کار مثبته و حالت بهتر میشه 🥲😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بنظرم از این سایت بری بیرون خودش ی کار مثبته و حالت بهتر میشه 🥲😂

😅من اینجا حرف میزنم خالی میشم 

زیاد تو تاپیک بقیه نمی‌رم ،فقط وقتی مشکلی هست و نیاز به حرف زدن دارم میام اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین چیزی که توصیه میکنم اینه‌ تا جای ممکن از مجازی فاصله بگیرین و پادکست دکتر شکوری رو گوش کنین 

موزیک بی کلام هم حس خوبی میده 

گاهی دراز بکشین و چشماتون رو ببندین‌ و روی تنفس و تک تک اجزای بدن تمرکز کنین در حد پنج دقیقه 

یه دفتر باطله بخرین و هر روز چند دقیقه افکارتون‌ رو به صورت خط خطی و درهم برهم بنویسین تا ذهنتون آروم شه 

واسه گوشی تایمر بذارین و هر یکی‌ دو ساعت یکبار یکم آب بخورین 

هر روز یه دونه ویدئو ورزشی بذارین و باهاش ورزش کنین در حد ۵ دقیقه 

شب ها قبل از خواب هم چند صفحه کتاب بخونین 

یه دفتر برنامه ریزی هم درست کنین میتونین از اینترنت یادبگیرین چجوری برنامه ریزی کنین 

راستی مرحله آخر فاصله گرفتن از جو نی نی سایته😁

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲