2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اااااووووه چه خبره من فقط دوسه ماه رعایت کردم ولی از وقتی به دخترم غذا میدم همیشه از شب قبل میخیسونم ...

خوش به حالت. تازه من الان خوب شدم كه فقط حبوبات نميخورم. تا همين ٢ ماه پيش ميوه هاي نفاخ و سالاد و نوشابه هم نميخوردم. از دست خودم كلافه ام خدايي

خوش به حالت. تازه من الان خوب شدم كه فقط حبوبات نميخورم. تا همين ٢ ماه پيش ميوه هاي نفاخ و سالاد و ن ...

مثل من نکن باخودت

منم هییجی نمیخوردم

از مخصولات گاوی و لبینات گرفته تا گوشت گوساله

حبوبات و نوشابه و خربزه و خیییلی جیزا

ب حدی نابود شده بودم  لباسای مدرسه اجیم که ۵ ابتدایی اندازم بود

دیگه همه جی خوردم دیدم مشکلی نیست حتی الان غذاهای تند و فلفلی و ترشی ام میخورم

[QUOTE=52070287]خوش به حالت. تازه من الان خوب شدم كه فقط حبوبات نميخورم. تا همين ٢ ماه پيش ميوه هاي نفاخ و سالاد و ن ...[/QUOTE

من اجی بزرگم  اصلا رعایت نمیکرد یعنی همه چی میخورد بچه هاشم هیچوقت هیج مشکلی نداشتن همیشه اروم اروم بودن 

این نیز بگذرد....🤗
[QUOTE=52070287]خوش به حالت. تازه من الان خوب شدم كه فقط حبوبات نميخورم. تا همين ٢ ماه پيش ميوه هاي ...

ميدوني آخه دختر من اوايل كوليك شديد داشت و خيلي اذيتم كرد. من چشمم ترسيد ديگه. راستي شما دو تا پريابانو هم اسمين 😂