2777
2789
عنوان

ی پسری منو به خودش علاقه مند کرد بعد درکمال ناباروری بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نگذره از همچین نرهایی 

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

برای منم پیش اومد رفتم تراپیست گفت رو خودت تمرکز کن ارتقا بده درست میشی خبران کردن فایده نداره  جبران کردم 😂😂دوباره رفتم تراپی گفتم من این کار کردم جواب نداد گفت فقط  کار خودت میکنی برو رو خودت تمرکز کن اون فوت کرد فکر نکن بهش

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

تونستی ببخشی

نه اصلا

چون من اصلا کاریش نداشتم ی غریبه بودم خودش اومد سمتم و ابراز علاقه کرد خودشم فاصله گرفت ب طور واضح بعدا انفالوم کرد بدون توضیحی

نتونستم اصلا:)

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"