2777
2789
بخاطر قمر در عقرب هست ناخودآگاه تاثیر میذاره، آیت الکرسی بخون آروم بشی

مشکلات خانوادگی دارم ، انقدر این مدت اضطراب کشیدم ، انگار استرس تو جونم خونه کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات خانوادگی دارم ، انقدر این مدت اضطراب کشیدم ، انگار استرس تو جونم خونه کرده

استرس خیلی بد هست دور از جون باعث ام اس و هزار تا بیماری بدتر میشه قلب رو ضعیف میکنه، گفتم شاید همینطوری دلشوره دارین، فکر کردن زیادی به مشکلات خودش سیستم تعقیب و گریز بدن رو فعال میکنه که باعث میشه همش استرس بکشی حتی اگه مشکلت حالا حل شده باشه

💙آمیتیس💙گل سرخ من
استرس خیلی بد هست دور از جون باعث ام اس و هزار تا بیماری بدتر میشه قلب رو ضعیف میکنه، گفتم شاید همین ...

من الان دقیقا اینجوریم ، خیلی دلم میخواد نباشم تو این دنیا ، از زندگی کردن خسته شدم

من الان دقیقا اینجوریم ، خیلی دلم میخواد نباشم تو این دنیا ، از زندگی کردن خسته شدم

به احتمال زیاد افسرده شدی، والا الان دقیقا شماره اش یادم نمیاد ولی گوگل سرچ کنی میتونی شماره اورژانس اجتماعی رو بگیری با مشاور صحبت کنی، تا جایی که میدونم بهزیستی پوشش میده و تماس رایگان هست حق ویزیت و اینا نداره. اگه حس میکنی با حرف زدن سبک تر میشی حتما این کار رو انجام بده. اگه شرایطش هست در حد دو سه روز هم که شده از فضای خونه و مسئولیت هات دور شو یکم به خودت استراحت، بده و اون دو سه روز نه سراغ گوشی بیا و نه به اتفاقاتی که افتاده فکر کن

💙آمیتیس💙گل سرخ من
به احتمال زیاد افسرده شدی، والا الان دقیقا شماره اش یادم نمیاد ولی گوگل سرچ کنی میتونی شماره اورژانس ...

من نیاز به یه روانشناس خوب دارم ، با اینکه یه شوهر خیلی خوب دارم ولی هنوز از سمت خانواده ام فقط تو استرس و اضطرابم