2777
2789
عنوان

نامزدم واسه دعوا اومد در خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 58 پست
من نمیگم جدا شو یا نشو اگه قصدت جدا شدنه ۷ سال که چیزی نیس .بخاطر اینکه ۷ سال مثلاااا حروم کردی میخا ...

واقعا بااین اتفاق موندن عاقلانه نیست مخصوصا ک برادرش با خانومش سر پول دادگاهین

ولی سختمه بخدا سر کار همه میگن میخندن من کز کرده خجالت میکشم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

سلام عزیزم هم این تاپیک و هم تاپیک قبل که درباره اش نوشته بودی رو‌خوندم .تو رو خدا فقط از دستش فرار کن .من الکی حرف نمی‌زنم .مطمینم اگه ازدواجم کنی بعد طلاق میگیری .الان خودتو راحت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یعنی تو ۷ سال شما پی به این اخلاق ش نبرده بودی؟ 

ایشون اصلا واسه شما حرمت و احترام قائل نیست مگه آدم با کسی که قراره یه عمر شریک زندگیش بشه همچین رفتاری میکنه ؟! ایشون هنوز آمادگی ازدواج رو نداره به بلوغ فکری نرسیده . 

ببین خودت رو بدبخت نکنی بری زیر یه سقف آ!!!!شوهر منم همین مدله،دعوامون شده بود سر خیانتش بعد من قهر ...

ایش آدم چقد زورش میاد

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
ببین عزیزم عاقلانه تصمیم بگیر به اون ۷ سالی که گذشته فکر نکنبه سالهایی که پیش رو داری فکر کن نذار با ...

واقعا فک کنم همه مردا همینجورین

واقعا بااین اتفاق موندن عاقلانه نیست مخصوصا ک برادرش با خانومش سر پول دادگاهینولی سختمه بخدا سر کار ...

بشین خوب فکر کن 

همه چی بسنج 

من با ادم خیلی خسیس یا ادم خیلی ولخرج یا ادمی که پول منو تو میکنه نمی تونم زندگی کنم 

تصمیمت بگیر همه چی یادت بیار و خوب فکر کن 

میشه لطفا اگه خواستی اگع دلت خواست تصمیمت بعدا ریپ بزنی بهم بگی 

سلام عزیزم هم این تاپیک و هم تاپیک قبل که درباره اش نوشته بودی رو‌خوندم .تو رو خدا فقط از دستش فرار ...

😢میگم واقعا شاید تقصیر من بود نباید ناراحت میشدم

بشین خوب فکر کن همه چی بسنج من با ادم خیلی خسیس یا ادم خیلی ولخرج یا ادمی که پول منو تو میکنه نمی تو ...

فکر نمیکنم خودشم دیگه برگرده

نمیدونم چرا یهو انقد جدی کرد اصلا فکرشو نمیکردم

ولی مطمئنم دیگه برنمیگرده

منم خیلی وقته دو دلم سر موندن یا کات کردن انقد که عیب و ایرادات زیادی داره فقط که همین نیست

ولی اگر خودشم برگرده دیگه باهاش نمیمونم 

نه خودتو گول نزن .به خاطر وابستگی این حرف رو میزنی منطقی باش.مطمین باش.

میدونی دو روز بود هی ناز میکرد

ما توی خونه بازسازی داشتیم یعنی در حد انفجار خونه تکونی بوده این چند روز منم یه نفری دست تنها بعد بهش زنگ میزدم صحبت میکردیم نیم ساعت میشد میگفتم من دیگه باید برم

یا خواهرم کمک میکرد میگفتم خواهرم میره خونش کسی نیست کمکم کنه زودی باید برم بعد هی میگف تو توجه نمیکنی بهم و گوشیو روم قطع میکرد همش

دیروزم که صبح بخیر و سلام دادم و روبیکا پیام دادم جواب نداد

زنگ زدم باخنده و شوخی که چرا جوابامو نمیدی گف جواب ندم که ندم

خب منم ناراحت شدم دیگه همش هی ناز میکنه

دیگه جواب تلفنشو دوبار ندادم بعدم پیام دادم بامن صحبت نکن و اینم داغ کرد و بحث کرد

میگم من باید کوتاه میومدم واسه اینه

فکر نمیکنم خودشم دیگه برگردهنمیدونم چرا یهو انقد جدی کرد اصلا فکرشو نمیکردمولی مطمئنم دیگه برنمیگرده ...

بعضی وقتا یه روابط طولانی ولی پر عیب که باشه تموم کردنش برات اسونه چون از جایی به بعد مغزت داره کار میکنه و متوجه اشتباهت میشی و دیگه قلب نیس که تصمیم میگیره

میدونی دو روز بود هی ناز میکردما توی خونه بازسازی داشتیم یعنی در حد انفجار خونه تکونی بوده این چند ر ...

همه رو‌خوندم .به خدا که داری خودتو گول میزنی .باور کن بعد از ازدواج با چیزایی که تعریف کردی شرایط خیلی بدتره،مخصوصا که تاپیک قبل درباره خصوصیات اخلاقیش توضیح دادی .عزیزم خیلی منطقی تو باهاش حرف زدی حق داشتی که نتونی خیلی وقت برا صحبت کردن بزاری وقتی خونه باز سازی میشه مخصوصا تنها بودی خودت کارات رو‌هندل میکردی .اخلاقیات نامزدت یه جورایی سو استفاده گری هم هست چون برا حقوقت و اینا نقشه می‌کشه .

این آقا پرنسسه .زیادی بهش رو دادی .اوکی ۷سال دوست بودی قرار نیست به خاطر اون ۷سال ۷۰سال به پاش بمونی .۷سال شناختیش تموم شده رفته انگار کن که نامزد بودی و داشتی مراحل آشنایی قبل عقد رو طی میکردی .حرف مردم باد هواست به خاطر مردم و سن خودت و اینکه شمارو با هم دیدن و فامیل خبر دارن ؛هیچ وقت خودتو ننداز تو چاه که؛ همون مردم و فامیل نمیان از اون چاه حماقتت در بیارن .خودت تا عمر داری مجبوری دست و پا بزنی تا بیای بالای چاه اونم اگر بتونی .مال بد بیخ ریش صاحبش .دیگه نه پیام بده بهش نه جواب نه هیچی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏