2777
2789
عنوان

نامزدم واسه دعوا اومد در خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 58 پست
یعنی دوست بودید؟

آره

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم فک میکنم چندشم میشهفک کن الان هیچ اشتراکاتی باهم نداریم اینه فرداروز میاد در خونه که پول قاشق و ...

واااااای چقد بد 

حالا سر موضوع طلا شاید میشد یه ذره کوتاه بیایی و بذاری پای عصبانیت و خستگی و …ولی استفاده کردن از همچین کلمات و القابی  برای هر انسانی خیلی زشته

لطفااا حتما حتما قبل از اینکه عروسی بگیری،ببرش مشاوره  

اگر ما را ایستگاه نکردی، فاتحه این زندگی از الان خونده هست، تموم اش کنید همین الان

منم میخوام همینکارو کنم

داداششم سر همین ماجراها با خانمش دادگاهی شدن

چندشم میشه که این آیندم باشه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
چقدر بامزست رفتاراش خندم گرفت فکر کنم بچه است

هرکی بمن میرسه میگه این واست دعا گرفته چرا باهاش موندی

آرهچطور بکنم از این رابطهاحساسمو ۷سال عمرم چیحس میکنم واقعا زشته عین دخترای دبیرستانی الان بشینم واس ...

من نمیگم جدا شو یا نشو 

اگه قصدت جدا شدنه ۷ سال که چیزی نیس .بخاطر اینکه ۷ سال مثلاااا حروم کردی میخای بقیش هم حروم کنی؟

ببین خودت رو بدبخت نکنی بری زیر یه سقف آ!!!!شوهر منم همین مدله،دعوامون شده بود سر خیانتش بعد من قهر کردم رفتم خونه بابام ولی خونه واسه منه اومده هیچ چی پیدا نکرده ک خودش خریده باشه ببره، برنج و مواد غذایی خونه رو جمع کرده برده احمق!!!!

واااااای چقد بد حالا سر موضوع طلا شاید میشد یه ذره کوتاه بیایی و بذاری پای عصبانیت و خستگی و …ولی اس ...

آخه چه کوتاه اومدنی من اصلا همیشه هرچی پول بهم داده درستو کامل برگردوندم

و اینکه خودم همیشه انقد داستم هزاران برابر اینو بهش دادم

بعد یجور وانمود میکنه انگار این پولو من میخورم آخه چی میشه حقوق ی ماه کارمند خودتون فک کنید؟

ببین عزیزم عاقلانه تصمیم بگیر به اون ۷ سالی که گذشته فکر نکن

به سالهایی که پیش رو داری فکر کن 

نذار با یه تصمیم اشتباه تمام عمرت تباه بشه 

برای زندگی آینده ت درست و منطقی تصمیم بگیر 

با عقلت نه با احساست

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗