2777
2789
عنوان

نامزدم واسه دعوا اومد در خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 58 پست
هردو خیلی بچه اید و اصلا به بلوغ عقلی نرسیدید که وارد رابطه بشید چه برسه ازدواج

چرا اون وقت

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر فکر کن روی ازدواج با این آدم

یعنی کل ارزش رابطمون واسه دوقرون پول بود

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
خودم فک میکنم چندشم میشهفک کن الان هیچ اشتراکاتی باهم نداریم اینه فرداروز میاد در خونه که پول قاشق و ...

نامزدیتو باهاش بهم بزن .به خانواده تم حتما بگو چه حرفایی بهت  میزنع .حرفم زد بگو نخواستم با من ازدواج کنی یه وقت آبر وی نداشتتم بره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه راه برگشتی داری جدا شو این مرد تورو پیر میکنه بر اساس تجربه گفتم مردی که خرج کردنش رو بلد نباشه ...

آره اصلا بحث خاصی نبود انقد که دوروز کامل واسه من ناز میکرد خسته شدم بعدم بی هیچ پشیمونی انقد روانی بازی کرد

چرا اون وقت

اون آینده نگر نیست ولخرجه اخلاق درست حسابی هم نداره ازت طلبکاره انگار 

توام وقتی میبینی یاد گرفته کارشو با دعوا پیش میبره هی پیله میکنی چرا قهری چرا چرا چرا خب گیر نده بهش یه هفته بگذره ببینه اهمیت ندادی آدم میشه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

دیگه محلش نذار اصللااا جوابشو نده تموم شه بره این بچه بازیا چیه دوروز دیگه تو زندگی ک نمیتونه ول کنه ...

ول کردن بماند...عین شر خرا اومده واسه دوقرون پول ... هنوز طلارو هم گرفته بود میگف یک تومان دادم خودت اونو بزن کارتم در حالی که من همون پولم دادم روی طلا دلم نیومد برش دارم

چه قد بی ثباتتو زندگی متاهلی اینجوری باشهنابود میشیتو منطقی و همسرت بی منطق تضاد کامل

هنوز به من میگه بی آبرو بعد خودش عین شر خرا واسه دو قرون پول

اون آینده نگر نیست ولخرجه اخلاق درست حسابی هم نداره ازت طلبکاره انگار توام وقتی میبینی یاد گرفته کار ...

دیگه فکر نمیکنم برگرده تاحالا همچین نشده بود

اخلاقای دیگش چجوریه

افتضاح بخدا چند وقت فکر فراموشیم

تاپیک قبلیمم گفتم

تنها و تنها و تنها دلیلم واسه موندن دوست داشتنو ۷سال عمرمه

سنتون کمه؟

هر دو ۲۷

این مرد زندگی واست نمیشه هاانگار بچه ت هس

آره

چطور بکنم از این رابطه

احساسمو ۷سال عمرم چی

حس میکنم واقعا زشته عین دخترای دبیرستانی الان بشینم واسه ی پسر گریه کنم