2777
2789

من الان تاپیک زدم راهنمایی خواستم 

مجردم ولی اصلا نمیتونم مردا رو درک کنم 

از بعضی کارهای مدیرمون حس خوب ندارم زیادی میخواد باهام راحت باشه شایدم قصدی داره من تاحالا پا ندادم 

اما خوب کسی که تحصیلات داره وضع مالیش خوبه زن خوب داره بچه داره اعتبار داره 

چرا باید سعی کنه با کارمندش رابطش بیشتر از حد کارمند باشد 

مثلا من مطمئنم مدیرمون بدش نمیاد دستمو بگیره یا موهامو نوازش کنه یا دستشو چندبار آورده نزدیک صورتم من عقب کشیدم 

اخه اصلا من بهش رو بدم چه فایده براش داره خودش بهترینها رو داره 

تازه آبروشم میره اگه من پا بدم وکسی بفهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین به تو پاکی 

هر مردی این جوری نیست مردای هول این جوری هستن بهترین زن دنیا رو هم داشته باشند باز میرن دنبال زن دیگه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه هامن خیلی دلم گرفته استارترجان پیروتاپیک شماهمین موضوع الان برام پیش میادمن ماه های اخرم حالم خیلی بده امروزشوهرم ی نذرس اوردخونه وگفت زن صاب کارم دادا انقدرخانم و... 

خیلی خیلییی بدم امدمن این زن ندیدم ولی دخترم دیگه گفت مامان قدش خیلی ازتوکوتاه تره وموهاشم انداخته بودبیرون وآرایش... ناخوداکاه ازاون زن وبیشترازشوهرم متنفررشدم خیلی دلم گرفته این چه مزخرفی بمن گفت این نامرد 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم تو پا بدی اون لذت میبره بعدم تو رو مثل آشغال پرت میکنه بیرون آبروی تو میره نه اون ، واسه تنوع ...

منکه اصلا مردا تو چشمم نیستن واقعا خواستگارم میاد اصلا دلم نمیلرزه 

اخه فکر میکنم آدمی با اون جایگاه چرا خودشو درگیر کارمندش میکنه 

بیچاره خانوم هاشون 

حالا اون که معلوم الحاله شما چرا موندی وقتی که امنیت کاری نداری

ببین من نه سال اینجام 

با همه چی ساختم خودم شرکت رو آباد کردم این تیم هشت ماهه آمده

سعی میکنم رو ندم بیخیال بشه 

از کجا معلوم برم جای دیگه آدم مریض نباشه 

حداقل اینجا کارمو مسلطم سخته بعد. ده سال از صفر شروع کنم تو 34 سالگی

قسمت دیگه هم مردن اکثرامن باهمه همکاران آقا قطع رابطه کردم ولی ایشون مدیر عامله منکه بهش توجه نمیکنم ...

خوب کاری کردی، افرین.

این اقا هم هرکی میخواد باشه، باشه، به ت.خ.م اسب ناصرالدین شاه که مدیر عامله.

حتی اگر به اخراج هم رسید، نترس. رو بهش نده 

بچه هامن خیلی دلم گرفته استارترجان پیروتاپیک شماهمین موضوع الان برام پیش میادمن ماه های اخرم حالم خی ...

راحت باش اینجا حرف بزن خالی بشه دلت

من اصلا مردها رو درک نمیکنم 

باور کن زن رئیسمون عکسشو تو قاب گوشیش دیدم خیلی خانم موجهی بود 

کارشناسی ارشد مادر دوتا بچه 

اصلا گیریم من پا دادم دستمم گیری بغلتم رفتم که چی واقعا یه لذت  زود گذر در مقابل زنی که از ابتدا همراهت بوده 

خوب کاری کردی، افرین.این اقا هم هرکی میخواد باشه، باشه، به ت.خ.م اسب ناصرالدین شاه که مدیر عامله.حتی ...

دعا کن یه مردی به دلم بشینه ازدواج کنم تموم بشه مجردی 

خواستگارم دارم 

بهم معرفی می‌کند ولی مهر هیچ مردی به دلم نمیشینه 

الانم اگه میبینی دل به دل مدیر ندادم واقعا چون حسی بهش ندارم والا با ترفندها و محبتها و حمایت هایی که میکنه دل سنگ ای میشه نرم میشه 

دعا کن یه مردی به دلم بشینه ازدواج کنم تموم بشه مجردی خواستگارم دارم بهم معرفی می‌کند ولی مهر هیچ مر ...

همین نجابت و تقوایی که داری نجات ات می ده، به امام جواد ع متوسل بشو . ان شاالله که حاجت روا میشی. فقط بین راه خسته نشو و دست از دعا نکش