2777
2789

یک نوع کم خونی داریم به نام فیزیولوژیک که در بارداری همه خانم ها اتفاق میافته و علتش این هست که خون رقیق تر میشه (حجم مایع خون افزایش پیدا می کنه)

کم خونی فقر آهن را هم بیشتر خانم ها دارند هم به دلیل تغذیه ناکافی و هم خونریزی پریود و در دوران بارداری تشدید میشه، چون نیاز مادر باردار به آهن خیلی بیشتر از نیاز یک خانم غیرباردار هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانش چیه بجز قرص، من تویه ماه هموگلوبین از 10.9 رسیده به 10.2

به جز قرص، باید به تغذیه تون برسید. غذاهای حاوی آهن استفاده کنید:  انواع گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات؛ بعد اینکه همراه غذاهای اهن دار و همینطور قرص اهن، لبنیات مثل ماست و دوغ نخورید. چون جذب آهن کم میشه.

و بهتر این هست که غذاهای آهن دار و حتی قرص آهن همراه با سبزیجات تازه یا مرکبات یا حتی ویتامین c خورده بشه تا حذب آهن بالا بره

مصرف چای را هم کم کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم