2777
2789

و بدون عروسی گرفتن رفته باشه سر خونه زندگیش

اصلا پشیمون نباشه

من دو دلم که دیگه زیاد برام مهم نیست بگیرم یانه

بیشتر نظرم روی خریدچیزاییه که ماندگار باشه برام ویه سفر وفقط یه لباس عروس بپوشم وعکس

که اونم اگر اینطور باشه همون عروسی میشه

بدون هیچ مجلسی البته اینکه پول هم ندارم درش دخیله😃

دوست ندارم پولی که دارم وصرف یه مجلسی کنم که بعدش توش حرف در بیار

به نظرتون پشیمون میشم ۶۰درصد نظرم روی نگرفتنه ۴۰ درصد هم گرفتن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان عقدم ولی خوب حتی جشن عقد هم نگرفتم عروسی هم قرار نیست بگیرم

وکاملا راضی ازاین موضوع؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

وکاملا راضی ازاین موضوع؟

اره چون دوستندارم کسایی که اذییتم کردن تو بهترین شب زندگیم کنارم باشن اونجوری اصلا بهم خوش نمی‌گذره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

من الان عقدم ولی خوب حتی جشن عقد هم نگرفتم عروسی هم قرار نیست بگیرم

وکاملا راضی ازاین موضوع؟

نگرفتن هیچ اتفاقی نمیفته سفر عالی برو ماندگار میشه براتون کلی خاطره دونفره میسازید

من نظرم روی سفره منتها میترسم بعدش پشیمون بشم

میخوام ببینم اونایی که نگرفتن الان نظرشون چیه

همسرت چی میگه

ایشون میگن که یه مجلس جمع وجور میگیرم

منتها من فک میکنم با این شرایط گرونی پولمون دست خودمون بمونه بهتره 

نمیدونم کلا تردید دارم

من ۱۲ سال سال پیش عروسی کردم انقدر گرونی نبود الان نمیدونم چی خوبه چی بده باید به جیبت نگاه کنی

آره درسته الان اینقدر گرونی بیداد میکنه

منتها بر اساس جیب نگاه کردن هم ممکنه درآینده پشیمونی به بار بیاره

الان شده یه مجلس کوچیک میشه گرفت ولی خب منم الان نمیدونم چی خوبه چی بده

منمیدونستم جشن و لباس عروسی جزو اززوها و خواسته ام نیستتا امروز که پشیمون نیستم

چند سال گذشته؟