زندانبان_بستنی_۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17363 عنوان دلم میخواد یه فتنه ای درست کنم زن بابا نره خونه خانوادش عید بکپه خونه 375 بازدید | 9 پست چیکار کنم؟بیشعور کثافت فشارم بالاست باز دعوا درست کرده به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک 1403/12/28 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپولوفم عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2223 وا وقتی انقدر باهاش مشکل داری اتفاقا باید از رفتنش خوشحال باشی که
ashiziba عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6512 یعنی ماهایی که زن بابا داریم چجوری قراره برامون جبران بشع خدا لعنتشون کنه
زندانبان_بستنی_۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17363 وا وقتی انقدر باهاش مشکل داری اتفاقا باید از رفتنش خوشحال باشی که خوشم نمیاد تا مناسبتی میشه میشینه با خانوادش برنامه میریزه به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
زندانبان_بستنی_۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17363 یعنی ماهایی که زن بابا داریم چجوری قراره برامون جبران بشع خدا لعنتشون کنه هوف نگو دلم خونه به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
زندانبان_بستنی_۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17363 بزار بره خدا را چه دیدی شاید دیگه برنگشت از این شانسها نداریماتفاقا خواهرم میگفت دعوا کرده بودن شدید بابام گفته بود بهش میبرمت خونه بابات خسته شدم اونم گفته بود فکر کردی من همینجوری میرم به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 9412 از این شانسها نداریماتفاقا خواهرم میگفت دعوا کرده بودن شدید بابام گفته بود بهش میبرمت خونه بابات خست ... خدا جای حق نشسته ،امیدوارم ،بایه بخت خیلی خوب از شرش راحت بشی