2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی 😂😂😂یهو از یه چیزایی خوشم میاد خودم تعجب میکنم

خوب کردی خریدی منم گیره های فانتزی مو میخرم واسه خودم همه میگن ساده بگیر مشکی بگیر زشته دوتا بچه داری... میگم چرا آدم نیستم مگه!! اتفاقا به نظرم آدم هروقت هرچی دلش خواست اگه پولشو داشته باشه باید بخره چون تو دلش می مونه😅حتی اگه یدونه سنجاق باشه...

خوب کردی مبارکت باشه❤️

خوب کردی خریدی منم گیره های فانتزی مو میخرم واسه خودم همه میگن ساده بگیر مشکی بگیر زشته دوتا بچه دار ...

ای جان خوشم میاد این ذوق و شوق رو ،چقدر حالت قشنگ میشه موقع خرید گیره ها ،من مث بچه ها به حرف دلم گوش میکنم 😄 به حرف مردم گوش نباید داد ،باید زمانمونو با مدیریت خودمون جلو ببریم 😊 خوشحالم مث هم فک میکنیم👌🤍💜💚❤️

الهی مرا آن ده که آن به ... 

منم مثل توام اسی هرچیزیو که دلم بخواو ب سن سال حرف مردم کاری ندارم من سالهاست ازدواج کردم ولی هرقت میرم خونه مادرم میرم اتاقم بااسباب بازی هام بازی میکنم اصلا هم نمیزارم بچه هام بهشون دست بزنن روتختم میخوابم حس خوبی دارم دلم تند تند برای جام تنگ میشه ۱۶ساله ازدواج کردم 🥺🥺

منم مثل توام اسی هرچیزیو که دلم بخواو ب سن سال حرف مردم کاری ندارم من سالهاست ازدواج کردم ولی هرقت م ...

ای جانم 🫂🫂خیلی عالیه ،چقدر تعریف کردن حستو دوس داشتم ،من از خریدا زیاد میکنم باقی رو نگم بهتره خانمای نی نی سایت خیلی دوس نداشتن 😄 خیلی عالیه همیشه همینجوری بمون ،آدمایی شبیه من و شما که کودک درونمون فعاله و ذوق و شوق دازن زندگی رو زیباتر میتونن ببینن

چیه این مگه که ذوق کردی ولی یه ذره آدم میترسه🤣

سال ۱۴۰۴ سال ماره ،مارهایی که شبیه شمع بود خیلی زمخت بودن ،این ریزه میزه نورانی وسط تخم مرغ شیشه ای نشسته تازه برفم میاد روش 😂😂 تو مو میبینی و من پیچش مو 

ای جانم 🫂🫂خیلی عالیه ،چقدر تعریف کردن حستو دوس داشتم ،من از خریدا زیاد میکنم باقی رو نگم بهتره خان ...

فدات عزیزم اره واقعا ازاین شیشه های کوچولو هستن که توش کش چهل گیسه ازاونا انواعش دارم بااینکه بچه هام پسرن اصلا دختر ندارم ولی واسه ذوق خودم میگیرم 😅😅

فدات عزیزم اره واقعا ازاین شیشه های کوچولو هستن که توش کش چهل گیسه ازاونا انواعش دارم بااینکه بچه ها ...

کار خوبی میکنی ،منم دوس دارم اونارو 😄🫂خوشگلن اصن چشم میگیره😍😍😍 ،خیلی ذوق خریدش دوس داشتنی هست ،من تا چند روز نگاهشون میکنم 😂الان آقای مار رو میزمه ،کلی تل و دستمال سر میخرم تازه استفاده هم میکنم میرم خونه فامیل 😁😁خالم قبلا خیلی نگاه میکرد الان اونم میره لاک میزنه ،مژه میکاره ،کارایی که دوس داره رو انجام میده ،قبلا روش نمیشد