2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجم همه جا بازه بجز مدرسه هاخودمم تو بهداشت کار میکنم 😃

سلام خوبین

من دانشجوی بهداشت عمومی هستم

از شغل تون راضی هستین؟ درسته که میگن حقوقش خیلی کمه؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

سلام خوبینمن دانشجوی بهداشت عمومی هستماز شغل تون راضی هستین؟ درسته که میگن حقوقش خیلی کمه؟

سلام عزیزم من پایگاه بهداشت کار میکنم، بله حقوق کارمندی واقعا کمه من با ۱۱سال سابقه ۱۴ تومن البته چند روز پیش رتبهبود یا طبقه خوردم شدم ۱۶ تومن، حقوق میگیرم رفاهیات ومزایا تقریبا نداریم در طول سال خیلی کم، البته مزایا ورفاهیات ما دست دانشگاه که خیلی کم میده

سلام عزیزم من پایگاه بهداشت کار میکنم، بله حقوق کارمندی واقعا کمه من با ۱۱سال سابقه ۱۴ تومن البته چن ...

خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون 

مدرک تحصیلی تو میزان حقوق تاثیری نداره؟ مثلا کارشناسی ارشد باشی حقوقت بیشتر میشه ؟ 

محیط کار و خود شغل تون رو دوست دارین؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون مدرک تحصیلی تو میزان حقوق تاثیری نداره؟ مثلا کارشناسی ارشد باشی حقوقت ...

خواهش میکنم برا ما تقریبا نه، ولی بله توقسمت اداری وستادی ها و ناظرین بله تاثیر داره، بله من راضی هستم از کارم ودوست دارم فعلا درحال اعتراضیم تا مزایا ورفاهیاتمون بدن که قول رسیدگی دادن وقبل عید هم یه سری پرداختی داشتیم

عریزم پسرم ۲۸ اسفند چهارماهه شد به من گفتن ۵ فروردین بیا برای واکسناگه بعد از ۱۳ برم اشکالی داره؟

نه مشکلی که نداره، پسر منم ۲۹ واکسنش بود ۷اینا میخوام ببرم واکسن بزنن، چون یکم تب داره .

برا شماهم سر وقتش زده بشه خیلی خوبه ولی اگر هم نشد ایرادی نداره از اون طرف ۶ماهگیش دیرتر زده میشه.