بچه ها من چند سالی هست که اروپا هستم اما همش دودلم که بمونم یا برگردم ، احساس میکنم اینجا اصلا نمیتونم طاقت بیارم تنهایی و اصلا نمیتونم همرنگ جماعت بشم از یه طرفم میترسم برگردم ایران همه فک و فامیل بگن این چه ضعیف بود آخرش نتونست طاقت بیاره برگشت تازه اگه برگردم ایران باید دانشگاه رو شروع کنم از اول و از همه ی دوستام عقب ترم اما از طرفی هر روزی که دلم میگیره با خودم میگم مگه آدم چند بار زندگی میکنه که بخواد از عزیزانش دور باشه ... نظر شما چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم اروپا هستم چاره ای نیست باید عادت کنی سعی کنی دوستای خوبی پیداکنی وگرنه اینجوری اصلن طاقت نمیاری،ایران هم که برگردی درسته آره همه پشت آدم حرف میزنن پس بمون و ازامکانات اینجا نهایت استفاده رو ببر.
بستگی به خود ادم داره.من خودم موقعیتشو داشتم اما انقدر وابسته ام به اطرافیانم خانوادم مادرم پدرم بهش فکر کنم دق میکنم چه برسه برم.من باشم قطعا برمیگردم
اگه چند ماه بود آره...ولی چند ساله اونجایی. اگه برگردی احتمالا پشیمون می شی و می گی ارزششو نداشت. آدم وقتی از یه چیزی دور می شه فقط خوبیاش یادش می مونه.