2777
2789
عنوان

تا حالا یکی یه شبه از چشمتون افتاده

326 بازدید | 22 پست

واقعا راست میگن جاری حسوده

....

امشب بوی حسادتش عجیب خفم کرد 

با این که خودم خواهر ندارما همیشه مثل ی خواهر برام عزیز بود تا امشب

من یه تازه عروسم که برای یلدا خانواده شوهرم کادو برام ی النگو خریدن

النگو هام شد پنج تا

جاریم یکم اون شب قیافش رفت توهم ولی نخواستم قضاوتش کنم گفتم محاله حسادت کنه 

کسی که خودش 9تا النگو داره چرا باید حسودی کنه 

بعد طی ی بحث الکی با مادر شوهرم دوماه رفت امادشو قطع کرد باهمه سر سنگین شد .امشب دعوتش کردن شام اومد بود. بلاخره اومد ...سه ماه تمام پاشو نذاشت بود خونه مادر شوهرم.وقتی اومد حرف افتاد ب طلا بشوخی خنده گفت من 12تا کردمش آقایی سه تا خریده .دستش جا نبود النگوها همه رفته بودن تو هم . بزور جا شده بودن .خواهر شوهرم بعد رفتنش گفت درد یکی نتونست هضم کنه رفته س تا خریده . بعد بهم گفت تو خر همش میگی نه خوبه طرفشو میگیری دیدی چشم دیدن یدونه النگوتو نداشت س ماه کشید هضم کنه 

امکان نداره یه ادمی یه شبه از چشمت بیوفته ادما به مرور زمان بهت ثابت میشن اون یه شب و یه اتفاق که میگی تیر اخره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلمم و خیلی دوس داشتم چند سال باهم رفیق بودم همه کار گردم ب چشمش بیام رفیقم بود خب ولی ی شبه بخاطر ی موضوع بد و بیرامو گف و زد بلاکم کرد دیگ از چشم افتاد 

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

من خیلی هوا این جاریمو داشتم بهم میگفت تو هنوز اینو نمیشناسی تو ی سال اومدی من 15سال می‌دونم این چه ...

از من بهت نصیحت زیاد حرف خواهرشوهرتم باور نکن

بزار چند سال بگذره آروم آروم میفهمی چه خبره

از من بهت نصیحت زیاد حرف خواهرشوهرتم باور نکنبزار چند سال بگذره آروم آروم میفهمی چه خبره

سر عقد بهم النگو پهن دادن ی ماه بعدش رفت خرید . تولدم برام پلاک خریدن اینم رفت برا خودش ی نیم ست خرید من هی گفتم ن بابا چ حسادتی خب اینم دلش خواسته .