2777
2789

خاهرشوهر کوچیکم ک باهاش هیچ مشکلی نداشتم 

وقتی خاهرشوهر بزرگمو قطع رابطه کردم این خاهر کوچیکشم هم دیگه خونه من نیومد دلیلش هم جمع هرروز جمع شده و غیبتای بود ک پشتم میکردن و خب غیبت باعث میشع دیگران هم از فرد غایب متنفر بشن

خلاصه دیگه خونمون نیومد و ماهم ی بار رفتیم خونش و دیگه نرفتم و اصلا ن سراغی گرفت ن سراغی گرفتم فقط جایی همو میدیدم در حد معمولی صحبت میکردین

ب این روال بود تا اینکه چن مدتیه حتی جایی منو میدید سلام هم نمیداد و منم ب طبع سلام نمیکردم و کلا نادیده میگرفتمش

الان شنیدم چن ماهه بارداره و همه خانوادشون میدونستن جز من و اتفاقی از دهن مادرشوهرم در رفت ،

سوالم اینه ک من اگر تو حین بارداریش دیدمش میخام اصلا ب بارداریش اهمیت ندم وقتی بچش دنیا اومد نرم پیشش ،ی سال پیش واسه ما ۵۰۰ آوردن شوهرم اگر رفت پیششون بگم ۶۰۰ ،۷۰۰ ببره من نرم و کلا ب روی خودم نیارم ؟

دوس ندارم جایی ک بهم بی اعتنایی شده برم حتی در حد یک دقیقه سرد و خشک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرش که بچه دنیا مباد میخاد قایم‌کنه چقد بدم میاد از تین مدل آدما اه اه

از همه اگر قایم میکرد میگفتیم دوس نداره کسی بدونه ولی اینکه همشون میدونستن جز من خنده داره 

مادرشوهرم گفت تو ب خاهرت بگو براش سونو وقت بگیر دم عیده نوبت نمیدن 

گفتم سونو چی ؟

من من کرد گفت اخه چن ماهیه بارداره منم نپرسیدم چن ماهشه یا چیز دیگه فقط گفتم خاهرم خوشش نمیاد بگم رو ب همکاراش بزنه و خودمو مشغول کردم ب کار دیگه