2777
2789
بگم قمر در عقرب خرافاته خورده میشم؟

خرافات چی قمر وارد برج عقرب میشه همونطور که وارد برج هوت میشه وارد برج میزان میشه وارد سنبله میشه یک اتفاق نجومیه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این قمر در عقرب و خروج کفار و را ... مثل مزخرف ۱۳ صفر،  هم از همین نی نی سایت مثل اپیدمی فراگیرش کنید...

هیچ جا هیچ خبری نیست

تو دل مردم را خالی نکنید

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
خرافات چی قمر وارد برج عقرب میشه همونطور که وارد برج هوت میشه وارد برج میزان میشه وارد سنبله میشه یک ...

چیزی رو که اسلام هم درموردش صحبت کرده خرافات نیست . در قمر در عقر نباید کارهای مهم انجام داد

۱۳ صفر هم از یه دخترک کرمونی شروع شد که رسم عمه هاش و ... را اومد تو یه تاپیک با آب و تاب گفت و بعد به یکی از بدعت های عجیب در ایران تبدیل شد...

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
شوم بودنش رو میگم

شوم بودن نیست انرژی ماه زیاده و تاثیرات زیادی روی زمین میزاره نمونش جزر و مد دریا یا رفتارایی که حیوانات نسبت به ماه دارن وقتی ماه تو برج عقرب وارد میشه سطح انرژی منفی ماه خیلی بالا میره و تاثیرش روی زمین زیاده بهتره از یه سری امور آدم پرهیز کنه امور اساسی مثل ازدواج مسافرت خرید و فروش اگر هم لزومی بود صدقه بده 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!