2777
2789
عنوان

دختر نوزده ساله ای ک کمک میخواد

262 بازدید | 23 پست

حالم خوب نیست از اینکه کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم آمدم اینجا یعنی دوست ندارم با کسی درد و دل کنم و خب اینجا کسی کسی رو نمیشناسه 

من ی پشت کنکوری ام دوستام و میبینم ک درس نمیخونن در حال عشق و حال با پول بابا یا دوست پسر یا نامزدشوننن حسرت میخورم . اذیتم . خوشحالم ک خوشحالن ولی پس من چی ، چرا من نمیتونم مثل اونا باشم؟؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونیبدون فقط تو نیستی در این شرایطی و این حس کرختی بخاطر پشت کنکور بودنه سعی کن سریع ازش خارج بشی ...

میدونیییی خیلی خسته ام گریم میاد من از همه ی اونا باهوش تر بودم خفن تر بودم ولی الان برعکس شده 

کمالگراییییی مسخرهههه. امسال دیگه گذاشتمش کنار

خوب کردی 

منم اگه ب خودم بود میموندم پشت ولی خانوادم اجازه ندادن

حدود سه هزار شدم من مجبور شدم پیرا برم 

خیلی ناراحت بودم اوایل ولی الان میگم حتما راهم این بوده 

خوب کردی منم اگه ب خودم بود میموندم پشت ولی خانوادم اجازه ندادنحدود سه هزار شدم من مجبور شدم پیرا بر ...

میفهمم چی میگی درکت میکنم 

ولی ببین مهمه نیست توی چه راهی هستی مهمه اینا توی اون راه بهترین خودت باشی 

منم با اصرار خودم موندم و خانواده به شدت مخالف بود.

منم امسال احتمالا حدودا ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ بشم ولی خب صد در صد میرم ، فکر دوباره پشت موندن واسم دیوونه کنندس

هیچوقت خودتو با بقیه مقایسه نکن 

شمام یروز به خواسته هاتون میرسین

تا میتونی بخون 

۲۹ روز تا کنکور مونده 

راه نجاتت ازین زندگی که داری همینه درس فقط درس 

پسرم😊     قوی ترین ضخامت جهانم😊😊😊

هیچوقت خودتو با بقیه مقایسه نکن شمام یروز به خواسته هاتون میرسینتا میتونی بخون ۲۹ روز تا کنکور مونده ...

اقا با اینکه قهویت کردم ولی حق باتوعه 

راستش هدفم کنکور تیر هستش 

الانم وضعیتم بد نیست ولی خب بنظرم تیر و میتونم بهتر بدم

اقا با اینکه قهویت کردم ولی حق باتوعه راستش هدفم کنکور تیر هستش الانم وضعیتم بد نیست ولی خب بنظرم تی ...

اون قهوه ای بود😅😂

بنظرم برای اردیبهشت هم یه جمع بندی کن ممکنه باز مثل پارسال سوالات آسون تر و تراز بهتر بده 

من خودم پارسال کنکور دادم 

تیر پنج تا ۱۰ درصد همه رو بالاتر زدم 

ولی ۵۰۰ تا کمتر شد ترازم 

حالا کنکور رو دادی ذهنتون درگیر درصدا اینا نکن 

بچسب به نهایی ۶۰ درصد اونه 

اونا بالا بگیری واقعا خیلی خوب میشه برات 

پسرم😊     قوی ترین ضخامت جهانم😊😊😊