2777
2789

مثلا ینفر بهم گفت بنویس چجوری دوس داری باشی و اینکه چجوری همسری برات پیدا شه بنویس من نمی‌دونم چی بنویسم حتی از یطرف دوس دارم به شدت مذهبی باشم تا چشم برزخمم باز شه از طرف دیگه میگم چرا انقد به خودم سخت بگیرم ولش کن بابا چطور خودمو پیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مذهبی و مدرن که از هم جدا نیستن،

یعنی هر کس مذهبیه قدیمیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

مذهبی بودن با مدرن بودن تناقض نداره

من خودم نماز می خونم ولی روزه نگرفتم 

حجابمم خوبه لباسام حداقل تا زانو میاد موهامم می پوشونم ولی چادری نیستم 

صلوات و قران هم همش می خونم

از اونطرف اهنگم گوش میدم حیوون خونگیم دارم ازادیمم دارم

ولی اصلا به بهشت و جهنم یا مثلا چشم سوم اینا فکر نمی کنم حتی یه ذره 

و به شدت مخالفم کسی برای اعتقادات دیگران نظر بده

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

مدرن منظورش چیز دیگس

که اینطور ،به هر حال منم قصدی نداشتم😅

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

اون حد از  مذهبی بودن که جشم برزخی پیدا کنی کار هرکسی نیست.واقعا سخته..ولی شما میتونی مذهبی مدرن باشی.مدرن بودن به معنای بی دینی وغیر مذهبی بودن نیست.واجبات رو انجام بده از حرام وگناه دوری کن..ولی به روزباش..تحصیلات خوب وبالا..مطالعه..حسن معاشرت..شیک پوشی  همه اینا بامذهبی بودن درتعارض نیست

پارسا پسرمامان😍

اینکه بین دو راهی مذهب و معمولی هستی تو دو تا خود داری یکی خود حقیقی که میگه مذهبی باش و غیره یکی خود دروغین که میگه نه مذهب ولش کن و هر کاری دوس داری بکن به خودت سخت نگیر و فلان.

سعی کن خود حقیقیت باشی.البته نه برای باز شدن چشم برزخی چون به قصد باز شدن چشم برزخی عبادت کنی این عبادت میشه نفس پرستی و بدرد نمیخوره‌.ولی با عبادت بله ممکن است چشم برزخی باز شود.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینکه بین دو راهی مذهب و معمولی هستی تو دو تا خود داری یکی خود حقیقی که میگه مذهبی باش و غیره یکی خو ...

خیلی پاسخ تون جالب بود، منم دقیقا تو همین دو راهی گیر کردم خودم خیلی دوست دارم مذهبی باشم، اما یه چیزی درونم رو به شک‌میندازه که مذهبی خود واقعیت نیست..

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

خیلی پاسخ تون جالب بود، منم دقیقا تو همین دو راهی گیر کردم خودم خیلی دوست دارم مذهبی باشم، اما یه چی ...

درخواست بدین گلم منم ی مدت اینجوری بودم چیزی ک خودم فهمیدم رو براتون توضیح میدم شاید ب درتون خورد