2777
2789

یکبار دیروز زنگ زد جواب ندادم

دوباره امروز زنگ زد جواب دادم

سلام و احوال پرسی کرد بعد گفت چرا دبروز زنگ زدم جواب ندادی چیشده منم گفتن چی چیشده گفتن همین موضوع گفتم من و پسر شما باهم نمیسازیم گفت یعنی میخوای جدا بشی گفتم اره گفت خب چیشد که این تصمیم رو گرفتی گفتم از پسرت بپرس گفت اون جواب نمیده گفتم‌پس منم حرفی ندارم تو پیامم به پدرشوهرم گفتم تشریف بیارید با خانوادم صحبت کنین گفت خب چرا؟ گفتم پسر شما کنترلگره و شکاکه به من اعتماد نداره گفت تو حتما یک کاری کردی ک اینطور شده گفتم کاری نکردم اگرم کاری کرده باشم قبل از اینها بوده گفت ن توچیکار کردی؟ گفتم اصلا کار من مهم نیست منم به پسر شما نمیتونن اعتماد کنم باتوحه با چیزایی ک ازش دیدم گفت چی دیدی گفتم خودتون بهتر میدونین بعد گفت تو دوسش نداری؟ گفتم نه دیگ ندارم گفتم این تصمیم از طرف اون پیشنهاد داده شد منم قبول کردم گفت چرا توی این ۴ سال چیزی نگفتی گفتم که تو ۴ سال سعی کردم درستش کنم سعی کردم بسازم صبوری کنم الان دیدم بیفایدس گفتم من و پسرتون باهم تفاهم نداریم اون چیزایی از من میخواد ک برای من انجامشون مقدور نیست من نمیتونم تو قفس باشم ن اون منو میخواد ن من اونو ما باهم به تفاهم نمیرسیم گفت ک تندرستی باشه انشاالله خوشبخت باشی و کار نداری گفتم نه و قطع کردم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی

تموم شد خیالت راحتهههه دیگه

تاپیک قبلیتم که  بلاکت کرده بود

آدم ک قحط نیست

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خوب عزیزم یکمی با سیاست تر باش ،اصلا درست نبود بگی بهم شک داره اینو بگی ناخودآگاه انگشت اتهام میاد س ...

من کاری انجام‌نداوم‌ک انگشت اتهام بخوره بسمت من اینو گفتم ک بفهمن‌پسرشون‌چه مریضی روانی ای هست

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
من کاری انجام‌نداوم‌ک انگشت اتهام بخوره بسمت من اینو گفتم ک بفهمن‌پسرشون‌چه مریضی روانی ای هست

من که نمیگم شما  کاری کردی میگم با سیاست پیش برو که نخواد برا بعدا ب مشکل بخوری خدای نکرده 

بگو تفاهم نداریم حرف هامون بهم نمیخوره ،این چهار سال عقد بودید؟

گفتم بهش گفت چرا ۴ سال پیش نگفتی بهش گفتم‌موندم ک بسازیم ولی هرچی کردیم نشد

اره عقد بودیم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
خوب کردیتموم شد خیالت راحتهههه دیگهتاپیک قبلیتم که بلاکت کرده بودآدم ک قحط نیست

بله خوب کردم الان احساس سبکی میکنم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

انشاالله شمام دعا کن مشکلات منم رفع بشه🤍

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
شما اگه تصمیتت گرفتی ک نمیسازید ایشون هم همینطور طلاق بگیرید ک نخواد بعدا تو زندگی مشترک مشکلی پیش ب ...

بله همین صمیم هم دارم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵