2777
2789
پسری ک از ایموجی استفاده کنه کنسله😂

وای نه بزار استفاده کنن ادم نمیفهمه عصبین خوشحالن چی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بله.ولی‌دوستام‌میگن‌کارت‌اشتباه‌بود‌منم‌میترسم😐😐😐😐

بع حرف کسی گوش نکن 

دیگه همین عشقو نمیتونی تجربه کنی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2319333

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ۲۱ سالش بود عقد کردیم در کل راضی ایم

ولی یه دوستی داره ۱۷ سالگی براش زن گرفتن باباش حمایتش کرد براش مغازه زد الانم وضع مالی عالی

ولی خیلی سرحال نیست انگار به زور زندگی ساختن براش سخت بوده دوراش رو نزده جوونی نکرده 

یهو افتاده تو مسئولیت

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

خودم‌حالم‌بد‌نیست‌ولی‌دوستام‌بدراجب‌متاهلی‌میگن😐

ولی من فکر میکنم حالتون بده ک باعث میشه از این تاپیکا بزنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه راننده سرویسم داشتم دبیرستان، پیرمرد بود ولی باحال بود میگفت من ۱۹ سالم بود زن گرفتم ولی الان زنم سال هاست مریضه دکتر گفته این دیگه برات زن نمیشه ولی من هنوز دنبال دوا درمونشم 

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

خیلی کمه برای یه پسر خیلی کمممم

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"